ROADTRIP IN CALI

Hittade ett utkast här på bloggen från 1,5 år tillbaka med rubriken "Resguide: Roadtrip in Cali" och hittade alla dessa magiska bilder som gav mig en liten klump i magen av sentimentalitet. Jag fick då aldrig postat min resguide och därför tänkte jag nu istället dela med mig av lite bilder - Häng me!


Sommaren 2018 var jag och mamma på vår absolut bästa resa i livet. Vi var på roadtrip i Kalifornien under 2 veckors tid och besökte San Diego, L.A, Santa Barbara och San Fransisco. Alla som känner oss enskilt eller tillsammans kan nog intyga att man inte trodde att vi två ensamma skulle kunna genomföra en sådan resa, MEN vi klarade det galant (läs: inte felfritt men kom hem välbehållna haha). Jag älskade varenda plats vi besökte. Alla ställen hade verkligen sin charm!


När vi åkte från Santa Barbara till San Fransisco, som var vår slutdestination, kom vi iväg lite senare än tänkt för att vi fick för oss att cykla tandemcykel på förmiddagen. Ja, så konstig sak. Men vi ville prova, haha. Detta gjorde också att vi istället för att köra Highway 101 (som är den magiskt fina vägen längs vattnet som man verkligen bör åka), körde Highway 1 som är en motorväg ute i ingenstans. Det var fint det också. Vi hade fått till oss att Highway 101 hade byggnationer och vi hade inte planerat in något stopp över en natt på vägen, så vi vågade inte chansa ifall vi inte hade kommit fram i tid. Men nästa gång jag gör den här resan måste jag inkludera roadtrip på Highway 101.

Åh. Alltså jag blir verkligen så sentimental när jag ser alla dessa bilder. Så jävla fin resa och att jag och mamma fick dela den tillsammans var så fint. Min älskade, roliga, fina, tokiga mamma. Älskar ihjäl henne.


Nu när man inte heller får resa, får man ju en helt orimlig craving efter det. Längtar så tills jag får ut och upptäcka nya platser i världen igen. En roadtrip med cab igenom Kalifornien ska jag absolut bocka av någon gång igen. Så. Fantastiskt!


Vill ni se mer bilder från vår resa finns det en drös av inlägg under min kategori "resor".


Gillar

Kommentarer

shareegroovin
shareegroovin,
Så himla drömmiga bilder!!! <333
nouw.com/shareegroovin
josefinlarsen
josefinlarsen,
Åh taaack! Saknar så mycket🥰
nouw.com/josefinlarsen
Linnealiebig
Linnealiebig,
🤩🤩🤩🤩
nouw.com/linnealiebig
IP: 2a01:4f9:4a:2faa::2