Planer för veckan

sol, födelsedagsfirande, träning & midsommar

Jag och två älsklingar på fest i lördags!

Måndag: Heeej till en ny vecka! Har jobbat hela förmiddagen och bockade av ett 45 minuters träningspass på lunchen. Det var tungt idag men så skönt nu efteråt. Därefter har jag ätit lite lunch, jobbat och haft ett möte. Nu har jag stängt ner datorn för dagen och tänkte cykla bort till Erika och hänga vid poolen i någon timma eller två. Ikväll ska jag hem till lägenheten och fixa i ordning för vårt golv är äntligen på plats!

Tisdag: Jag ska starta dagen med en 5 km PW, samtidigt som jag bockar av morgonmötet med teamet. Därefter blir det jobb under förmiddagen och vid lunch tänkte jag stänga ner datorn och lägga mig ute och sola lite. På kvällen flyttar jag hem igen <3 och då tänkte även jag och Koffe kötta ett pass på gymmet tillsammans.

Onsdag: Morgonprommis på 5 km och jobb därefter. På eftermiddagen har jag bokat en tid för vaxning. På kvällen tror jag att jag åker hem till mamma igen och sover där (det var ju länge jag flyttade hem haha). Oavsett Torslanda eller stan, vill jag i alla fall få till ett träningspass på gymmet på kvällen.

Torsdag: Tänkte starta morgonen med en PW följt av lite övningar på yogamattan på altanen. Det blir några möten under dagen, men i övrigt inte så mycket jobb. Ska preppa det sista inför midsommar och på kvällen ska vi hem på middag till Koffes mamma som fyller år.

Fredag: MIDSOMMAR. Bästa högtiden på hela året! Tänkte starta dagen med en redig frukost för att ladda upp inför en heldag av fest. Därefter ska jag binda min egna krans och sedan blir det fest hos Erika, som startar med poolparty följt av midsommarmat, 5-kamp och fest hela natten lång. Det kommer att bli så bra!

Lördag: Denna dagen lämnas utan planer, vilket är helt i sin rätt med tanke på midsommaraftons festligheter. Hoppas på sol och bakishäng vid havet.

Söndag: Planen är att jag och Koffes lillebror ska ut på shoppingrunda på stan, haha så mysigt!


Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f9:4a:2e90::2