Nya favoriter

I samarbete med Na-kd

Jag har klickat hem lite kläder från Na-kd som har kommit att bli några riktiga favoriter i garderoben. Att jag är ett stort Na-kd-fan är ingen hemlighet, jag älskar att handla allt ifrån trendplagg till basplagg ifrån dem!

Den här svarta stickade polotröjan är ny och jag ÄLSKAR den! Den är ifrån Na-kds egna märke. Den är inte för tjock och inte för tunn, så den går att använda året om och är inte heller för trång att ha under jackor vilket är så himla skönt. Love love love it!


Söndagskaffet i förrgår


Den här svarta T-shirten är också ny och HUR fin är den inte? Den är ifrån Emilie Briting x NA-KD, som är ett av Na-kds senaste influencer-samarbeten. Dem har gjort så många bra influencer collaborations, och detta var minst sagt ett av dem!

På tal om T-shirts kommer faktiskt mina absoluta favoriter ifrån Na-kd Basic. Jag äger flera par i samma färger och lever i dem dagligen! Jag kan verkligen rekommendera den här​ modellen!!


Beige hårklämma ifrån NA-KD Accessories.


Och så har vi den här nya godingen: en svart kavaj ifrån Na-kd Classic. Man kan ju absolut inte ha för många kavajer. Det finns inget bättre att slänga på sig när man inte vet vad man ska klä på sig - både till vardags och fest!


xx,


Gillar

Kommentarer

mathildeharrysson
mathildeharrysson,
Så fräscht å snyggt!!
nouw.com/mathildeharrysson
josefinlarsen
josefinlarsen,
Taack gulliga du!
nouw.com/josefinlarsen
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Älskar din blogg 🧡
nouw.com/emmaakarlegrund
josefinlarsen
josefinlarsen,
Men åh tack, vad glad jag blir!! <3
nouw.com/josefinlarsen
wilmasjolen
wilmasjolen,
Så snyggt! Älskar hårklämman, måste klicka hem!
nouw.com/wilmasjolen
matildardn
matildardn,
Så mycket fint! Älskar na-kd <3
nouw.com/matildardn
IP: 173.231.62.76