New week coming up!

God kväll på er! Hoppas ni haft en mysig helg. En ny vecka väntar, och här är veckans planer:


Måndag: Jag planerar att vara på jobbet innan 8 imorgon och kicka igång den här arbetsveckan (lättare sagt än gjort när alarmet ringer imorgon bitti). Efter jobbet ska vi från jobbet gå på Halloween på Liseberg och vi har också bjudit med några av våra profiler. Jag har inte varit på Liseberg någon gång i år så jag är nästan för taggad, haha!

Tisdag: En helt vanlig jobbdag på kontoret. Efter jobbet ska jag möta upp Vickan och vi ska kötta oss igenom ett Bodyattack-pass. Jag har ju glömt att säga att hon sedan 1,5 vecka tillbaka är hemma från Kanada för gott. Äntligen!! Efter träningen ska vi gå hem till mig och äta middag.

Onsdag: Jobbelijobb. Ska försöka få in ett träningspass på lunchen också. På kvällen kommer Simon hem till oss på tacokväll - väldigt trevligt!

Torsdag: Jobb 8-17 från kontoret, och sedan står ett Crosschallange-pass på schemat. Älskar mina tisdags- och torsdagspass som jag går på varje vecka. Så roliga och bra pass med peppiga instruktörer!

Fredag: Min jobbfredag ser lite annorlunda ut än vanligt. Vi har en kampanjinspelning hela dagen som jag ska vara med på. Det kommer bli en väldigt rolig dag med mycket på schemat!

Lördag: Kampanjinspelningen fortsätter även på lördagen så jag kommer att jobba då också. Kvällen är fri, och jag antar att jag kommer att spendera den hemma med K <3

Söndag: SPAAA! Jag, Erko och Martina ska till Arken spa och gotta oss. Gud. Jag längtar så!Ha en fin vecka!
Godnatt,


Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Hoppas du får en toppen vecka 💛🍂
nouw.com/emmaakarlegrund