My christmas weekend

Sådär, då var julen över för i år. Julafton och juldagen iallafall. För mig är julen helt över efter nyårsafton och då vill jag genast ta bort all juldekoration och pynt. Men tills dess vill jag fortsätta att äta julmat och njuta av att vakna upp till vår fina julgran som lyser upp vardagsrummet. Min julhelg var precis som jag önskade. Julaftonsfirande hela julafton och utgång för hela slanten på juldagen. Jag & K bjöd hem ett gäng vänner innan vi gick till Post där vi hade köpt bord för kvällen. Hade den roligaste utekvällen på mycket mycket länge!!

Julafton var supermysig, som vanligt. Skillnaden från tidigare år var att jag vaknade upp i min lägenhet i år och inte hemma hos mamma. Hemma har vi alltid haft som tradition att öppna julstrumpan på morgonen. Jag har tagit med mig traditionen hit, så det var det första vi gjorde när vi vaknade - öppnade varsin julstrumpa.

Vi dukade upp julfrukost.....

....och gav varandra julklappar. Jag fick så fina grejer av K, ska visa er!!

Sedan åkte vi ut mot Torslanda och pussades hejdå för att fira på håll med våra familjer.

Julafton hemma hos mamma med familjen var så mysig. Det var som vanligt mamma, pappa, jag, Vickan och morfar. Och goa Kenta som varit med de två senaste åren. Litet och mysigt med andra ord.

Det blev först Kalle Anka och glögg följt av julbord, presentöppning och julklappsleken. Våra julaftnar kan hålla på hur länge som helst, då alla moment tar så lång tid för att vi har så trevligt. Men vid halv tolv kom Koffe och hämtade mig och morfar så åkte vi tillbaka till stan. Mätta, nöjda och lyckliga. Jag fick så fina julklappar, och hade världens mysigaste dag med min älskade familj. Detta är verkligen varför jag älskar julen. Tacksam tacksam tacksam!!!!


Gillar

Kommentarer

sofiajarefeldt
sofiajarefeldt,

Fina bilder! <3
nouw.com/sofiajarefeldt
josefinlarsen
josefinlarsen,
Tack!!🌟🌟
nouw.com/josefinlarsen