Min helg i bilder

Alltså WOW vilken härlig helg jag har haft. Den var fullbokad av aktiviteter av alla dess slag. Den började med att jag och mamma möttes upp på Tacos & Tequila strax efter kl. 17 i fredags eftermiddag. Vi besällde in fish- och kycklingtacos, nachos, guacamole och en helt magiskt god majsröra.


Och så drack vi en massa bubbel för att ladda upp inför.......


Pernilla Wahlgrens show "Kort, glad och tacksam". Jag köpte biljetter till mamma i julklapp och nu var det äntligen dags. Jag har bara läst och hört bra recensioner av showen och trots det var den ändå över förväntan bra. Helt fantastiskt rolig!


Efter 2 timmar av skratt och även en skvätt gråt gick jag och mamsen vidare till Taverna Averna.


Vi beställde in varsin kaffe (eller ja, jag tog en kaffedrink) för att piggna till lite och därefter blev det flera glas bubbel. Vi hade verkligen kvalitetstid - så himla trevligt & mysigt.


Efter en stund kom Koffe också. Vi tre satt där i några timmar och pratade pratade pratade. Mina två bästa i livet. Jag älskar att dem har en sådan nära relation också. Ja, det var så mysigt. När Taverna Averna stängde mötte vi upp Sebbe och gick till Bee Bar, vilket också var väldigt trevligt. Därefter åkte mams hem och vi fortsatte ut på stan en sväng.


På lördagen stod släktkalas på agendan. Därefter åkte jag & K och storhandlade och fyllde hela kylen inför kommande vecka. Senare på kvällen åkte jag hem till Issa & Oliver som precis hade hämtat sin nya lilla valp Otto. Jag blev nästintill gråtfärdig så liten och söt han var.


Det blev en sen lördagsmiddag, och inget mindre än tacos. Vi kollade på en ganska rolig romantisk komedi "Isn't it romantic" på Netflix men innan filmen var slut däckade vi båda i soffan.


Det blev söndag och vi åt en god, lång frukost framför fortsättningen av filmen som vi missade kvällen innan. Därefter blev det en sväng till Ikea och Mio för att inhandla lite smågrejer till lägenheten. Bland annat en gardinskena till sovrummet. Vi har inte fått upp några gardiner där ännu (det har liksom gått 1,5 år snart....) så det är på tiden att det görs nu. Det blev dessutom en lunch på Deli innan vi åkte hem till....


.....Sebbe för att jag skulle synkas till hans kommande dokumentär. Han och en jätteduktig regissör håller på att skapa en dokumentär om honom som släpps inom kort. Jag pratade om roliga minnen, tuffa tider och vårt starka vänskapsband. Fint ju.Det var min helg det - mycket roligt på schemat. Imorgon är det redan onsdag och snart väntar ytterligare en rolig & händelserik helg. Jag fyller år nu på torsdag och det ska firas med vännerna i helgen.


KRAM & godnatt.Gillar

Kommentarer