Min helg i bilder

Helgen förstartade lite lätt redan på lunchen. Vi lyxade till det fredagen till ära och åt lunch på mysiga Pigalle. För mig blev det Veckans Kött och det var så otroligt gott. Bra uppladdning inför helgen!


I fredags kväll stod födelsedagsfirande för Jenfa på schemat. Vi var ett gäng tjejer hemma hos henne och drack vin, körde ett stort quiz som hon hade styrt upp och satt och snackade hela kvällen. Det var verkligen supertrevligt! Vi bestämde oss för att åka in till stan och köra en liten utgång, som inte blev så liten. Vi startade på Park Lane där Sebbe skulle uppträda och sedan gick vi från ställe till ställe och avslutade till och med med efterfest hos Sebbe.


I lördags vaknade jag upp och mådde inte jättebra..... Jag & Koffe låg inne hela dagen, kollade på Maria Wern och jag försökte samla krafter inför kvällen. Linnéa fyllde år tidigare i veckan så födelsedagsfirande nummer 2 stod på schemat. Hon hade bjudit hem lite folk och bjöd på god mat och bubbel. Det var jättetrevligt men jag stannade inte längre än till 22, då jag tackade för mig och åkte hem och intog soffan istället. Det tog inte lång tid innan jag somnade för kvällen.


Idag vaknade vi upp till snö. Det låg lite lätt snö på marken redan igår, men idag hade det kommit en hel del mer. Faktiskt väldigt mysigt! Jag och Koffe tog oss ut, gick en sväng på stan, mötte upp Simon och åt korv på Gourmet Korven (YUM!!). Sedan gick jag och K och handlade mat och gick hem och värmde oss igen. Hela kvällen har spenderats i soffan, med god mat, tända ljus och Maria Wern. En söndag i sitt esse! Hoppas ni haft en härlig helg ni också!


KRAM!Gillar

Kommentarer

Verabelle
Verabelle,
vad gott det ser ut
nouw.com/verabelle