Min helg i bilder

Stockholm & Idol

Jag vaknade upp i fredags och hade en dag från kontoret, för att jag och Koffe skulle åka upp till Stockholm över helgen. När vi kom ut på vägarna började det snöa lite lätt och en lång bit längs vägen var vägarna och träden snötäckta. Så mysigt!


När vi kom fram och hade parkerat bilen samt checkat in gjorde vi snabbt i ordning oss och skyndade iväg mot Söder där vi hade bokat bord på restaurangen Spago. På plats var redan Elin, Rimmy och Sandra som vi skulle äta middag och gå på idol med. Vi beställde in lite bubbel och vin och avnjöt en helt gudomlig middag! Jag kan verkligen rekommendera den här restaurangen om man vill äta god pasta! Spago på Södermalm.


Sedan var det dags för Idols kvartsfinal och att heja fram vår älskade Sebbe ännu en fredag. Fasiken vad duktig han var! Det var nog inte ett torrt öga inne i studion när han sjöng Love on the brain med Rihanna. Så fint och berörande. Man är ju så stolt över hans framgång att man spricker! Min älskade bästis.


På lördagen vaknade vi upp och var lite trötta efter kvällen innan. När Idol var slut åkte jag, Koffe, Eliinsa, Rimmy och Sandra till Brillo och tog några glas, tjötade och hade det så trevligt. Därav var vi lite trötta när vi vaknade dagen därpå. Vi gick upp och åt hotellfrukost och gick sedan tillbaka ner på rummet och tittade på reprisen av Idol och njöt av en lugn morgon.


Vi gick ut på stan, tog en lunch och strosade lite. Det var så mycket folk på stan att det var jobbigt att gå i butiker. Men det var trevligt att se hur fint dem julpyntat överallt. Jag längtar så tills jag ska julpynta här hemma på söndag. Är så redo för julen!


Lördagkvällen spenderade jag och Koffe tillsammans med Sebbe och catchade upp om livet. Vi åt middag och drack rödvin (ja, till och med jag drack rödvin) på Villaggio. Jag beställde en räkpasta som inte alls var något speciellt, men jag smakade på deras tryffelpastor och herregud säger jag bara... Jag är inget fan av tryffel i vanliga fall men dessa två var ut över det vanliga!


Me and my love


Efter middagen blev det en Kaffe Karlsson var. Jag älskar verkligen kaffedrinkar! Därefter blev det utgång, vilket inte alls var planerat eller tänkt från början men med det här gänget (jag inkluderat) vet man innerst inne att det alltid är så det slutar. Men det blev en rolig kväll så det var det absolut värt det!


Sedan var det dags för hemgång igen på söndagen. Det har varit många trevliga helger i Stockholm denna höst och det var minst sagt mysigt att få dela en av dessa med Koffe, komma iväg en helg bara han och jag. Nu på fredag bär det av till Stockholm igen, denna gång blir det en snabbvisit på under 24h. Då jäklar ska vi heja fram Sebbe till final!!!


xx

Gillar

Kommentarer

fridasfriday
fridasfriday,
Men hallå vad mys! 💙
nouw.com/fridasfriday
josefinlarsen
josefinlarsen,