Min helg

Helgen invigdes med en timmes padel i fredags kväll med Koff, Vick och Felix. Det var första gången för mig och det var verkligen roligt! Därefter åt jag och K en sen middag bestående av tacos och sedan var jag så trött så jag gick och lade mig för kvällen. Klockan ringde tidigt i lördags morse för ett Bodybalance-pass. Älskar träningsformen och det finns inget bättre sätt att starta dagen på. Helt klart en ny favoritsyssla.


Att vara färdigtränad redan kl. 10 en helgdag är väldigt skönt. Efter passet gick jag hem och gjorde havregrynsgröt till frukost. Jag tog en lång morgon hemma framför tv:n och gjorde mig i ordning i lugn och ro.


Solen sken på utsidan och vårkänslorna var ett faktum. Jag hade bestämt med Hanna och Issa att vi skulle ses i stan och ta ett glas på någon solig uteservering. Innan jag mötte upp dem gick jag i lite butiker och tänkte även unna mig mina kära Fendi-solisar jag suktat så efter. Men dem var ju såklart helt slutsålda och kommer inte komma in igen. Ja, det är inte många medgångar i mitt liv just nu haha.


Vi satte oss på Tranquilo och tog varsitt glas rosé - första för i år! Det här med rosépremiär är ju faktiskt en grej, och jag älskar det. När solen gick bakom husfasaden blev det så jäkla kallt så vi fick gå in och sätta oss. Vi hade så trevligt att det blev två glas till, innan jag var tvungen att skynda mig iväg på middag.

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg skulle jag, mams, Vick och några familjekompisar gå på Pernilla Wahlgrens show igår kväll men vi valde att flytta fram det till ett datum i höst istället. På grund av det gjorde vi om planerna lite och bestämde att vi skulle ses på middag hemma istället. Det blev en fantastiskt trevlig kväll med sushi, bubbel, massvis med olika samtalsämnen, skratt och gråt.

Idag har jag och K bara myst hemma och ätit tacos (igen) till middag. Vi älskar tacos med andra ord. Och vad jag älskar honom. Min fina fina fina kille.

  • Daily

Gillar

Kommentarer

nathaliesandbergg
nathaliesandbergg,
låter ju helt underbart ju!! Vill gärna ha mer vårdagar 😍
nouw.com/nathaliesandbergg
malinhardstahl
malinhardstahl,
Åh låter så roligt med paddel!
nouw.com/malinhardstahl
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Mysig helg du verkar haft, hoppas du fått en grym start på veckan också fina du 💛
nouw.com/emmaakarlegrund
agnesvera
agnesvera,
Så fina bilder!
nouw.com/agnesvera
Ellendelin
Ellendelin ,
Låter som en riktigt mysig och bra helg, trots motgångarna haha!
nouw.com/ellendelin