MIN HELG

Det är måndag igen och ännu en ny vecka ligger framför oss. Jag jobbar tidigt den här veckan och det är så himla skönt. Kvällsvecka med sovmorgon för all del, men jag värdesätter tidiga morgnar om det innebär ett socialt liv på eftermiddagarna och kvällarna, så mycket högre. Helgen var bra men gick som vanligt alldeles för fort. Såhär såg den ut:

Lördag

Jag och Hanna åkte in till stan och fotade lite outfit-bilder. Därefter satte vi oss på Kafé Magasinet och åt lunch. Solen tittade fram just då och värmde riktigt gott. Eftersom att det var Hanna som körde passade jag på att ta en alkoholhaltig lemonaddryck. Den var riktigt god! Smuttandes på den i gassande sol, hade jag ett riktigt moment. Försöker suga in de sista D-vitaminerna man får för det här året. Det är så sorgligt att det snart är över för i år....

På kvällen vankades det vinkväll på min altan. Vi var några stycken som satt där hela kvällen och hade det trevligt. Återigen suger vi in det sista som finns kvar av sommaren. Trots att vi var tvungna att bakade in oss i filtar och sitta under infravärme. Det går verkligen sakta men säkert mot höst nu. Som ni förstår vid det här laget, avslutades kvällen med en utgång på stan!

Söndag

Jag mötte upp Eliinsa på eftermiddagen för lite bakehäng. Vi åkte och köpte varsin pad thai och åkte ner och satte oss vid havet. Vi pratade igenom gårkvällen och annat i livet. Älskar att ha henne hemma igen!

Efter ett par timmar åkte vi och handlade lite godsaker, mötte upp Koffe och åkte hem till Erko och hade myskväll. En jäkligt skön och lugn söndag med andra ord.

Nu: Kolla på säsongsavslutningen av Power med K!!! Wiie, så exalterad. Sen är det läggdags.

xx

  • Daily

Gillar

Kommentarer