Min födelsedag

Tog knappt några bilder i lördags, så här får ni en på mig innan kvällens festligheter.

Hej kära ni. Hoppas att ni har haft en fin helg och en bra start på denna nya veckan. Jag hade en helt underbar helg och blev firad rejält på min födelsedag i lördags. Dagen startade med att Koffe kom in med frukost på sängen. Han brukar aldrig sjunga själv utan låter alltid Justin Bieber stå för den delen. Det finns en video där Justin sjunger Happy Birthday (se HÄR) som jag har spelat för mig själv på min födelsedag i typ 10 år tillbaka, men sedan jag och Koffe blev tillsammans för fem år sedan har han anammat den traditionen och låter numera det bli min morgonsång. Gulligt ändå!

Vi åt lite amerikanska pannkakor i sängen innan vi gick upp och möttes av SOL och klarblå himmel. Vi gjorde oss i ordning för brunch med våra familjer och mötte upp hela stora skaran på At Park vid 12.30. Där hade vi två supermysiga timmar med god mat, bubbel, presentöppning och härligt häng.

Min plan för dagen sedan långt tillbaka var att vi efter brunchen skulle möta upp våra vänner för bowling och sedan skulle vi alla åka hem till mamma där jag skulle ha födelsedagsfest med middag och trevligheter. Då mamma blev sjuk tidigare i veckan fick jag ställa in och gjorde inga nya direkta planer. I fredags blev jag tillsagd av min syster att jag inte fick göra några nya planer utan istället skulle följa med henne på en överraskning och vara redo vid halv sex.

Efter brunchen hade vi 1-2 timmar innan vi skulle åka och eftersom att solen sken satte vi oss på vår innergård med varsitt glas och njöt av solen och vårkänslorna. Vid halv sex fick jag en ögonbindel på mig och hörlurar i öronen och blev vägledd ner till bilen. Jag hade anat vad överraskningen kunde vara men vi åkte ganska långt så jag hann tänka en och annan tanke. Väl framme blev jag vägledd från bilen och när musiken pausades fick jag ta av mig ögonbindeln och där stod alla mina vänner och min familj och överraskade mig. Min mamma, syster och svärmor hade fixat så fint hos mina svärföräldrar - lagat middag, dukat fint och styrt upp med alla mina vänner. Jag fick helt enkelt min fest, fast någon annanstans. Finaste överraskningen. Är fortfarande helt varm i hjärtat, och så tacksam för alla fina människor som finns i mitt liv.


Gillar

Kommentarer