Life update & Coronavirus

2020.03.11

God kväll vänner. Just nu sitter jag i soffan, har precis ätit middag och kollar lite på en live-presskonferens om Coronaviruset. Det går fort med det här viruset så det gäller att hålla sig uppdaterad dag för dag.

Jag ska vara ärlig och säga att jag inte alls har varit rädd för Corona tidigare och kanske till och med nästan har varit lite naiv när det kommit till hur drabbade vi här i Europa och Sverige skulle kunna bli. Men med facit i hand ser ju situationen lite annorlunda ut. Jag är fortfarande inte rädd för viruset för min egen del, men däremot finns det andra i min omgivning som skulle kunna drabbas hårt av det. Och samtidigt känns det ju självklart lite obehagligt när man tänker på konsekvenserna som skulle kunna bli om det fortsätter att sprida sig i den här takten.

Jag köpte en resa till Rom till Koffe i 25-årspresent och tanken var att vi skulle åka nu om tre veckor. Samma helg firar vi 5 år så jag tänkte att det kunde vara romantiskt att fira det där. Och även möta våren i soliga härliga Italien. Även fast norra Italien har varit väldigt drabbat de senaste veckorna, har jag haft ett starkt hopp om att det inte skulle påverka vår resa. Men i förrgår kom ju beskedet om att hela Italien mer eller mindre sätts i karantän, så nu har jag fått avboka vår resa och jag är så ledsen för det.
Får man lov att säga det? Eller får ens man lov att vara det? Jag förstår ju att det finns så mycket värre saker med det här än att jag får avboka min weekend, men det känns såklart väldigt tråkigt.

Nu på lördag ska jag, mamma, Vick och några familjekompisar gå på Pernilla Wahlgrens show och nästa lördag har vi vårt stora Nouw-event. Med tanke på läget just nu med Corona får vi se lite vad som kommer att hända och vilka beslut som kommer att behöva tas.

Well, en liten life update från min sida. Det var härligt att skriva av sig lite. Älskar min lilla blogg för det. Kram på er!


Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Såg också nyheterna och det går så fort med viruset!
nouw.com/beattriicee