Lately

senaste veckorna från min telefon

Alla hjärtans dag-middag på Bar Normal innan vi mötte upp några vänner på Taverna Averna och sedan gick vidare ut på stan. Denna laxsashimin var inte att leka med. YUM säger jag bara! Kvällen i sig var också en tiopoängare. Att starta kvällen med en datenight, äta gott och bli lite rund om fötterna, för att sedan slå ihop tre olika dejter till en och samma är att rekommendera - 10 av 10 poäng.


Virade in håret i 10 hårsnuddar och klädde på mig skinnjacka i "vårsolen" - förmodligen det som gjorde mig dunderförkyld igen, haha.


Var på ett superhärligt och inspirerande möte hos en kund, inför ett kommande event som vi planerar. Var på plats i deras showroom och fick känna och klämma på så mycket snyggt!


The Weeknd har släppt min nya favoritlåt. Jävla legend han där. Bäst av allt: han gick ut med sina kommande tour-datum (äntligen) och biljetterna släpptes igår. Jag och Koffe fick tag på biljetter (efter en timmes kämpande från min sida) och ska åka till Berlin och se honom i höst. Jag längtar redan!!!


Månen var så fin igår kväll så var tvungen att ta en liten bild.

Ja, detta är några snapshots från de senaste två veckorna. Idag är det lördag och jag ska ut en sväng på stan med min bästis. Jag ska inhandla lite färska blommor, kolla efter en beige kostym och så ska vi ta en fika. Mysigt!


  • Daily

Gillar

Kommentarer

Ensamstaende
Ensamstaende,
Mums de såg gott ut =)
nouw.com/ensamstaende
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Så fina bilder!!
nouw.com/emmaakarlegrund