Last weekend

Förra helgen spenderades med dessa två älsklingar. Jag och Linnéa åkte som sagt upp till Stockholm över helgen och hälsade på Jullegull. När vi kom fram på fredag eftermiddag svirade vi snabbt om och sminkade oss för att åka in till stan och äta middag samt dricka några glas bubbel.


Vi hamnade på ett av mina favoritställen i Stockholm Vau De Ville, där tog vi in varsin Toast Skagen och ett glas bubbel innan vi flyttade oss ut till uteserveringen under värmelamporna. Efter ytterligare ett glas fick vi skynda oss in i en Uber för att åka till Idol-studion och se på Sebbe! Duktiga älsklingen, man blir alltid lika stolt när man ser honom på scen. Detta var min fjärde kväll på plats (känns som jag varit där 20 gånger dock?) och han gick vidare till ännu en fredagsfinal. Så stolt!!


Vi vaknade utvilade på lördagen och hade en lugn, mysig morgon hemma i lägenheten. Vi åt en lång frukost, gjorde oss i ordning i lugn och ro och hade på Nyhetsmorgon i bakgrunden. Det är ju verkligen det ultimata sättet att starta dagen på.


Vi gick på stan och shoppade lite, och åt lunch på LETT. Första gången jag var där och det var verkligen SÅ gott! Kvällen spenderade vi hemma med god middag och Så mycket bättre på TV. Jag är tyvärr inte överrumplad av årets deltagare dock. Älskade de säsongerna som Darin, Agnes, Danny och Sabina Ddumba var med i!


Söndagsmorgonen var lika mysig den. Vi hade ett mini-födelsedagsfirande för lilla Louis som fyllde 1 år igår (herregud, vad tiden går fort!!). Lilla älsklingen hade sin första födelsedag och vi fick äran att ge honom sin första födelsedagspresent några dagar för tidigt. Ovan ser ni hur glad han var över sin nya gosiga tröja.


Vi gick på stan en sväng och åt en lunch innan jag och Linnéa satte oss i bilen och körde hem mot Göteborg igen. Helgen gick som vanligt alldeles för fort...


Men den var SÅ mysig och det är tack vare dem här två. Den här trion är svårslagen <3


Gillar

Kommentarer

nikolinapettersson
nikolinapettersson,
otroligt fina bilder! 😃
nouw.com/nikolinapettersson