JUNI

hej hej sommar

Trots att livet inte riktigt ser ut som vanligt just nu, finns det ändå mycket att se fram emot och att uppskatta. Jag har valt att vara så positiv som möjligt trots omständigheterna och ta vara på det lilla här i livet som får en att bli glad och må bra. Bara en sådan sak som att kunna ta morgonmötet via telefon med en kaffekopp i morgonsolen, hemma i mys/träningskläder. Eller att kunna starta dagen med en PW utan att behöva gå upp i ottan. Det hör ju inte direkt till vanligheterna i vardagen. Det är verkligen två saker som har gett mig så mycket harmoni & lugn, och som jag har uppskattat otroligt mycket de senaste veckorna. Dessutom har vi en HEL sommar framför oss med massor av roligheter, och det gör mig så så så lycklig.

6 saker jag ser fram emot denna månaden:

1. 25-årsfest på lördag. Simon, en av mina närmsta killkompisar, har fyllt 25 år och det ska vi fira på lördag. Det blir årets andra sommarfest utomhus med lekar och härligt umgänge.

2. På lördag ska jag även till frisören och bli fin i håret. Min frisör har varit mammaledig och är äntligen tillbaka på halvtid. Just nu är mitt hår så risigt och känns otroligt ofräscht, så det ska verkligen bli SKÖNT att få komma tillbaka och bli omhändertagen av bästa Sandra igen.

3. Tills vårt nya golv är på plats. Som jag nämnt lite lätt tidigare har vi fått en vattenläcka och har rivit upp hela golvet i kök/vardagsrum. Förhoppningsvis är det nya golvet klart denna veckan. Det ska bli skönt att få ordning på lägenheten igen så jag kan flytta hem (efter närmre 3 veckor hemifrån haha). Vi har verkligen valt ett fint nytt golv så jag ser så mycket fram emot resultatet av detta!

4. Soliga dagar med häng på altanen, vid havet och Erkos pool (hehe ping Erko). Nu när jag bor ute i Torslanda hos mamma (vilket jag nog kommer att göra lite till och från i sommar också om det är fint väder), passar jag verkligen på att njuta av varje sekund av sol. Förhoppningsvis blir det många soliga dagar som spenderas på altanen, vid havet och vid Erkos pool.

5. MIDSOMMAR. Hallå! Jag har inte berättat om midsommar. Det kommer att bli årets fest. Erika och hennes bror bjuder in till poolparty med alla tillbehör och festligheter man kan tänka sig. Jag är nästan lite för taggad faktiskt.


6. Planering för trevligheter i sommar är i full gång. Vi pratar om att åka ut ett tjejgäng med Karins segelbåt redan veckan efter midsommar. Ja, tack säger jag till det!

Source: Tumblr

  • Listor

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Vilka härliga bilder! Visst är det trist att sommaren inte riktigt blir vad man tänkt, men vi får hoppas att detta snart är över 😊. Man blir iallafall taggad på att leva sen när man förhoppningsvis kan göra det. Låter som du har mycket roligt att längta till. Kram
nouw.com/marietheresel
Sophiehelena
Sophiehelena,
Håller med att man uppskattar saker mer nu och tar vara på tiden när man faktiskt gör något extra kul! 🤗 Låter ändå som en bra månad 🤍
nouw.com/sophiehelena
beattriicee
beattriicee,
Vilka härliga saker du har att se fram emot, hoppas hela den här månaden blir toppen bra! 😍🙏🏼
nouw.com/beattriicee
kdp
kdp,
Jag tror verkligen det är viktigt att i lite jobbiga tider påminna sig om vad som gör en glad och vad man har att se fram emot, precis som du gjort här 💓
nouw.com/kdp