JANUARI

Och så var januari över. Men var inte januari väldigt lång? Nyårsafton känns så otroligt långt bort. Anyways, jag tänkte att det var på tiden att kika in här igen och dela med mig av lite bilder från den senaste månaden. 2020 har inte börjat sådär jättebra måste jag säga. Det har hänt en del saker som inte borde hända, som gör en både ledsen och frustrerad över livets gång. Och som inte minst sagt får en att ifrågasätta den.


Jag har börjat gå hos en PT och har nu kört några veckor med tränings- och kostschema. Det är verkligen så roligt och jag ser fram emot kommande sex veckor som vi ska köra. Så förutom att hänga på gymmet har jag mest hängt hemma, och på jobbet såklart.


Min älskling <3


Koffe har fyllt 25 år och detta firade vi vid hela tre olika tillfällen. På hans födelsedag var vi, hans familj och mamma på Toso och åt gott. Jag beställde bland annat in laxtartaren, som jag aldrig tidigare smakat och wow vad god den var!


En eftermiddag visade himlen sig från sin absolut finaste sida och vi alla på kontoret var helt tagna. Det såg verkligen ut som en sagovärld. Ja, ni ser ju!


Förra veckan firade vi Koffes 25-årsdag med alla vänner på Taverna Averna. Vi var 27 personer och hade ett av de mindre rummen i restaurangen nästan helt för oss själva. Vi åt trerätters middag, drack drinkar och hade en supertrevlig kväll! Det är sällan vi är samlade allihopa numera, så bara det var ju trevligt.


Jag och min bästa bästa bästa bästis! Jag hade kvällen till ära vågat mitt hår. Jag har inte använt min vågtång på flera år men fick feeling inför den här kvällen.


Givet med Espresso Martini när man är på Taverna.


Och det är ungefär så januari har sett ut för min del. Några få väldigt trevliga tillfällen, men i övrigt inte en så superrolig månad. Nu längtar jag till mars, då ljusare kvällar och mornar börja titta fram. Det är väldigt efterlängtat. Hoppas ni har haft en bra start på det nya året. Vi hörs snart igen, puss!


Gillar

Kommentarer

IP: 216.18.214.74