Inredningstankar

Innehåller affiliate-länkar

Barstol Ellos, Kuddar Ikea & H&M, Vaser Mio, Rusta & Ellos, Lampa Åhléns

Just nu går jag KONSTANT och tänker på inredning och hur jag vill fixa i ordning här hemma. Jag har fått en ny stor dos av inredningsinspiration, och jag vill göra om så mycket hemma i lägenheten. Jag vill byta ut många detaljer och textiler och ersätta dem i naturfärger, senapsgult och beiget.

Nu har vi bott här i nästan ett år och vi kom i ordning med det mest ganska snabbt efter att vi flyttade in, i alla fall det vi visste att vi ville ha (läs: jag). Sedan dess har det gått i perioder då vi fixat och trixat, men inte så värst mycket. Vi har det väldigt fint och mysigt, men det är inte komplett. Jag tycker att det har varit så svårt att veta hur man vill ha allting. Innan vi flyttade in trodde jag att vi skulle ha en komplett lägenhet inom några få månader och veta exakt vad vi ville ha från början, men så är det ju verkligen inte, utan man kommer på det lite allt eftersom. Vi har verkligen behövt bo in oss för att kunna känna av vilken stil vi vill ha, vilka färger m.m.

Förra helgen när jag var instängd i lägenheten på grund av feber gick det upp för mig exakt hur jag vill ha de sista detaljerna. Jag är så taggad på att börja fixa i ordning, köpa lite nya möbler & dekorationer och allra mest ser jag fram emot att börja bygga vår walk in closet som vi planerat att vi ska göra sedan innan vi flyttade in. Igår var vi på Ikea och började reka lite med mått och garderobssystem, och planen är att vi ska börja bygga efter årsskiftet. OM jag längtar??! Svar JA! Vill börja nu nu nu nu nu.


Gillar

Kommentarer