Idolfinalen

Jag & Erko, redo för en tidig middag innan det var dags att inta Globen


Vi åt middag på Pane Vino som ligger på söder


Jag och Hanna delade på en tryffelpasta och mozzarella-pizza. Tryffelpastan var SÅ sjukt god! Rekommenderar den starkt!


Och så kom vi till Globen och möttes av det här. HUR sjukt!! Så stort!


Här har ni världens stoltaste och mest taggade gäng, redo för Idolfinalen


Vår allas älskling och idol Sebbe som var SÅ duktig i fredags! Vi alla var så stolta och glada & att vi dessutom fick sitta i publiken och uppleva det här stora momentet tillsammans med honom. Hjärtat exploderade nästan av kärlek.


OCH HAN VANN! När de ropade ut hans namn som vinnare av Idol 2018 fick jag ett lyckorus likt något jag nog aldrig tidigare upplevt. Det blev verkligen hysteri (haha) på parkettplatserna där vi anhöriga satt. Vi hoppade, studsade, grät och skrek av lycka. Min bästis vann Idol 2018!! Jag kan fortfarande inte förstå det. Så stort, så fint och så jävla välförtjänt!

Bild: elin.iza

Två skärmdumpar från livesändningen när han sjöng vinnarlåten efter att han hade vunnit. Jag bara måste dela dessa bilder! Det här var verkligen en av de finaste stunderna jag haft i mitt liv. Det var ren och skär lycka och glädjetårar i mängder. Det här momentet kommer jag föralltid att minnas!


Sedan gick vi på Idols efterfest på Globen och därefter ytterligare en efterfest på LE, och sedan avslutade vi kvällen på Spybar. Det blev en riktigt rolig och lyckad kväll!


Ja, såhär såg min fredag ut. Helt fantastisk om man ska summera den. Att Sebbe har vunnit kan jag fortfarande inte riktigt förstå eller ta in. Hela hösten har man stått bredvid och stöttat & fått vara med på hans största resa i livet, där han har fått växa så otroligt mycket som både artist och människa. Jag är så stolt att jag knappt finner ord. WOW, vilken resa, vilken höst, vilken framgång! Jag börjar gråta bara jag tänker på det. Finaste bästa Sebbisen. Ni glömmer väl inte att lyssna på hans nya singel Everything? Den går på repeat på kontoret, här hemma och i lurarna. SÅ BRA!!


Gillar

Kommentarer