Home office day....

..... I don't even know?


Ja, vilken vecka går jag in på nu med jobb hemifrån? Vet faktiskt inte, mer än att det börjar bli liiite tråkigt. I perioder då jag inte gör så mycket annat och knappt lämnar hemmet börjar man klättra lite smått på väggarna, när man också jobbar hemma. Det är ju också lätt att man blir förslappad när man bara är hemma, men jag försöker verkligen få in så mycket träning och motion som möjligt. Well well, idag sminkade jag mig lite för att starta den här veckan på ett lite roligare och fräschare sätt.

Jag bor kvar hos mamma fram tills mitten på nästa vecka då vi får vårt golv, yey!! Egentligen inte mig emot (mer än att jag saknar min BF som valt att bo kvar i lägisen) då jag tycker att det är så härligt att kunna njuta av det fina vädret på altanen och i trädgården. Nu ska jag snart köra ett träningspass på gräsmattan, sedan blir det middag och min och mammas nya serie hela kvällen. "Queen of the south" heter den och går på Netflix, faktiskt riktigt bra.


Gillar

Kommentarer

majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
Så otroligt fina bilder på dig 🥰🥰🥰
nouw.com/majanilssonlundstrom
nellielillskog
nellielillskog,
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
pluggar hemifrån och varje dag ser nästan ut som den innan, man har ju knappt koll på vilken dag det är längre efter att ha hållt sig isolerad så länge, haha :
nouw.com/angelicacarlsson
IP: 173.231.62.82