Highlights från helgen

Jag har jobbat största delen av helgen - sent på fredagkväll och även hela lördagen. Vi har en kampanj tillsammans med Göteborg & Co just nu och nu i helgen har vi haft en superrolig kampanjinspelning som jag och min fina kollega Ida varit med och roddat.


Det var ett fullspäckat schema under båda dagarna, med mycket roligt inkluderat. I fredags kväll avslutade vi dagen på Barabicu och Zamenhof där vi blev serverade SÅ god mat!


Lördagens inspelning startade med frukost på Bellora.....


....och avslutades med ett glas bubbel på Heaven23.


Här har ni tjejerna som varit framför kameran hela helgen. Så härliga och genuina! Kampanjen handlar om att främja Göteborg som shoppingdestination, ur även ett hållbart perspektiv och jag är så taggad på att få se slutresultatet av det som filmats. Tror det kommer att bli så bra!


När jag kom hem igår kväll var jag helt slut och somnade ganska tidigt. Idag startade jag min lediga dag på Arken Spa tillsammans med Erko och Marre. Det kunde inte ha varit mer lägligt. Jag njöt varenda sekund.


Jag älskar Arken. Dem har bra utbud på pooler, bastu och vilosängar. Pricken över i:et idag var ju också definitivt att vi nästan var ensamma på spat. Helt ljuvligt! Spa med vänninorna bör göras mycket oftare.


Hoppas ni också har haft en fin helg!Gillar

Kommentarer