Helgen som gått

Jag tänkte att jag kör en recap på helgen som gått. Startade fredagen och helgen i dessa fantastiska skor som ni sett ett par gånger här den senaste veckan.

I fredags var jag i behov av en lugn hemmakväll och precis så blev det. Så fort jag kom hem från jobbet hoppade jag i mina mjukiskläder och åkte och köpte pizza. Under kvällen kom Linnéa förbi för myskväll och vi drack te och tittade på idol.

Lördagen startades med frukost bestående av korv med bröd på gatan. Vi hade städdag i området och jag kom som vanligt ut i god tid till korvserveringen, hehe. Därefter åkte jag och Koffe och tittade på soffor. Vi bestämde oss för en soffa ifrån Sits. Den är hela 126 cm djup. Jag kan nästan ligga raklång framifrån i den haha... Den kommer att bli så gosig.

Jag hämtade ut ett paket med ytterligare en skoleverans. Dessa har jag kollat in ett tag och kunde inte släppa dom ur mina tankar. Och ni vet väl vad man säger... "If you can't stop thinking about it, buy it". Men från och med nu är det shoppingförbud ett tag framöver....

Lördagskvällen spenderades med vin och tjejsnack hemma hos Eliinsa med henne och Linnéa. Det blev en jättemysig kväll med bra samtalsämnen och mycket skratt. Mina fantastiska vänner sa bland det mest fina någon någonsin har sagt till mig, tror jag. Jag kunde givetvis inte hålla tillbaka tårarna. Det var så genuint och äkta, och gick rakt in i hjärtat. Det var ett fint ögonblick som jag verkligen kommer att ta med mig. Vad vore livet utan fina vänner?

Söndagen var allt annat än produktiv. Jag var helt utslagen efter en spontanutgång i lördags. Vaknade hos K och spenderade hela dagen hemma hos honom, trots att han åkt till Stockholm tidigt på morgonen. Tanken var att mamma skulle komma och hämta mig på förmiddagen men det slutade med att vi åkte hem sex timmar och en middag senare. Ändå mys.


  • Daily

Gillar

Kommentarer