FREDAG - SÖNDAG

Weekends over. Tänkte att ni kan få en recap på helgen som varit högt och lågt. Den startade i fredags med efterlängtad SOL. Bara det var ju guld. Jobbdagen gick bokstavligen i ett, och vips var det dags för helg.


Efter jobbet mötte jag upp Issa och Julia på Tacos & Tequila för middag och drinkar. Det var SÅ trevligt och lika gott som vanligt. Det är faktiskt en av mina topp 5 favoritrestauranger i Göteborg. Tacos slår ju aldrig fel!


Efter middagen gick vi vidare till Champagneria.....


.....och delade på en flaska Cava för 200 kr(!!!)


Därefter gick vi en sväng till Foo café, som ligger precis bredvid och mötte upp Koffe och våra killkompisar.


Sedan gick vi till Taverna Averna och avnjöt en kaffe karlsson bland annat.


Älskar att hänga på Taverna Averna - så trevligt ställe och alltid bra musik! När dem stängde vid ett åkte vi till The Parlour en sväng innan vi gick hem. Det blev en spontan liten barrunda, och en väldigt bra kväll.


Det blev lördag och dagen började bra. Mamma åkte med mig till Ikea för att vi skulle beställa alla våra garderober, och något som jag trodde skulle ta 10 minuter tog 4 timmar. Och där gick min dag helt åt andra hållet. Inget gick vägen och då rann bägaren över. Jag har känt mig ganska stressad på senaste och samtidigt har vi hållit på att fixa och greja här hemma (det har sett ut som fan med grejer överallt) med vår kommande walk in closet, så när inte det heller gick vägen nu gick musten ur mig. Det slutade tillslut med att vi fick beställt vår garderob och inom två veckor är den på plats. Dock slutade kvällen ändå med lite tårar och en tidig läggdags. Stor eloge till alla som tar sig igenom stora renoveringar i typ badrum och kök, haha.


Den dåliga känslan från lördagen följde med mig till söndagen och morgonen idag började inte alls bra. Men jag lyckades vända humöret och dagen slutade upp väldigt bra faktiskt.


Jag, Vickan, Koffe och Felix åkte till Gunnebo Slott för att gå på julmarknad och mysa i det härliga (och kalla) vädret.


Marknaden i sig var inte så stor men det var väldigt fint och mysigt, alldeles vitt. Vi stannade och tog fika med bulle och varm choklad.


Så mysigt och juligt. Älskar att julen är här!!


Efter julmarknaden åkte vi hem till Vickan och Felix och forsatte söndagsmyset. Vickan lagade middag samtidigt som vi andra satt i soffan och spelade Nintendo, och sedan spelade vi kort i 4 timmar. Vilken mysig dag det blev! Är så glad att min syster är hemma igen <3Hoppas ni har haft en fin helg.
Puss och godnatt.


Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Så mysiga bilder 🥰☃️💫✨
nouw.com/emmaakarlegrund
celineryden
celineryden,
På ett sätt kan man ju inget annat än att älska de dagar man lyckas vända till bra tillslut! Härligt inlägg! ❤️
nouw.com/celineryden
Vick
,
Jag meeed <3
Fredrikapersson
Fredrikapersson,