Första julkänslan

recap av min mysiga helg

Fredagskvällen och helgen började på jul på Liseberg med Erika och Karin. Så mysigt, och fick även första julkänslan för i år.


Förutom den givna våfflan och varma chokladen, blev det både femkamp och spel på lyckohjul.


Efter en mysig fredagskväll, vaknade jag upp hemma och mös runt lite innan jag gick och tränade med Vick.


Sedan gjorde jag lite fint i vår walk in closet. Den är KLAR nu (bara belysning kvar)!!! Ser ni hur fint det är??! Heltäckningsmattan är magisk. Nu under julledigheten ska jag hänga in allt, och därefter får ni se massor av bilder.


Lördagskvällens planer var efterlängtade. Nämligen Dannys show på Gothia Towers. Jag har velat gå hela hösten och nu äntligen blev det av. Jag hade väldigt höga förväntningar och showen överträffade alla mina förväntningar. Det var SÅ bra! Stämningen, sällskapet och showen - allt var 10 poäng.


När det var slut åkte jag, Sebbe och Eliinsa vidare till magasinet och mötte upp några vänner på ett glas. När de sedan gick ut tackade jag för mig och gick hem och lade mig.


När jag och Koffe vaknade bestämde vi oss för att åka till Mr Cake och äta brunch. Jag tog en avokadotoast och K tog amerikanska pannkakor. Mmmh så gott.


Därefter gick vi en sväng på stan och bockade av några ärenden inför jul. Så mysigt att gå på stan bara vi (tillsammans med halva Göteborg också iofs)...


Efter lite stros på stan gick vi hem till Rimmy och Sandra, och deras lilla Vince. Bröt ihop i tårar när jag såg honom. Så fin! Lilla hjärtat, bara 2 veckor gammal.


Söndagskvällen bestod av julmys med tjejerna. De kom hem till mig och så bakade vi lussebullar och spelade julklappsspelet. Äntligen har jag lite julkänsla, lagom till julafton imorgon.


Kram på er!!


  • Daily

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,
Åh så mycket mysigt 😍
nouw.com/matildakz
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Men åh vad mycket mys! 🥰🎅🏼🌟
nouw.com/emmaakarlegrund