Första gången i Vår lägenhet

Igår när jag hade slutat jobbet mötte jag upp Koffe på Max, som ligger 2 minuter ifrån vår lägenhet. Vi köpte med oss mat och gick bort till vår lilla lägis. Det var första gången jag var där efter tillträdet. En sådan känsla! Det är liksom vår lägenhet? Så galet.


En tom lägenhet resulterar i att äta på golvet.


Hela nästa vecka ska vi ha en målare hos oss som ska måla om alla väggar, tak och listor så att det blir fint och fräscht innan vi flyttar in. I sovrummet är det nu två tapetserade väggar som vi ska riva innan dess. Vi började lite smått igår men tapeten satt som sten och vi hade varken ljus eller verktyg som var bra nog. Så vi ska fortsätta i helgen.


Alltså, hur mysigt är inte det här? Dock är lappen i sig inte jättefin och de har dessutom stavat fel på Koffes efternamn så vi får göra om den. Men ändå mys!

Vi kommer inte att flytta in förrän tidigast nästa helg. Flyttlasset går när målningen är färdig och när vi har fått vår säng hemlevererad. Men vi ska nu i helgen börja fixa och dona lite. Vi ska fortsätta att riva tapeten och flytta in alla köksredskap i diverse skåp och luckor.

Ikväll har jag och mamma haft lite kvalitetstid. Vi har gått igenom vad jag har för saker sedan tidigare (better late than never). Sådant som jag fått i julklapp, födelsedagspresent och studentpresent. Allt det är nerpackat och redo för flytten. Utöver det lagade vi middag, färgade ögonbrynen, lade ansiktsmask och tittade på Wahlgrens Värld. Nu är jag redo för sängen och fredag imorgon!


xx joss 

  • Daily

Gillar

Kommentarer