Flyttlasset har gått

we are moving in

Det har ekat tomt här på bloggen i snart två veckor nu. Jag har haft fullt upp, typ. Eller rättare sagt jag har blivit besatt av Homeland. I lördags gick i alla fall flyttlasset (yeey!!). Jag som inte hade packat ihop någonting av mina grejer förrän i fredags kväll var uppe till 3 på natten med mamma och packade och röjde. Det tar verkligen länge tid än vad man tror. Dessutom var det en heeel del lådor också.


Vi startade klockan 10 på lördag förmiddag och höll på hela dagen lång. Både vänner och familj hjälpte oss med inpackning och uppackning. Så tacksamt!


Flyttlunchen blev inget mindre än McDonalds.


Vid femtiden kände vi oss nöjda efter att vi hållit på hela dagen. Då hade vi kommit i ordning hyfsat mycket. Vänner och familj droppade av och det slutade med gråtkalas för mig och mamma, och Erika när dem skulle åka hem. Jag har varit mammas längsta sambo som hon säger, och hon har ju varit min. Det var faktiskt ganska jobbigt att kramas hejdå och på riktigt lämna mitt barndomshem.


Under kvällens gång droppade några vänner in och vi skålade och firade att jag och K äntligen har flyttat in i vår lilla lägenhet. Vi beställde Vapiano från foodora (en riktig besvikelse faktiskt) och drack bubbel och vin. När klockan närmade sig tolv var jag helt slut och strax efter det somnade vi gott i vår nya säng.


Vi har inte fått gjort så mycket mer i lägenheten sedan i lördags. Mestadels av mina kläder ligger fortfarande nerpackade i flyttlådor men annars är nästan allt på sin plats. Vi har inte så mycket möbler ännu så det är inte heller så mycket vi kan fixa. Vi skulle ha fått vår soffa inom två veckor men fick häromdagen reda på att tyget vi valt inte har funnits i fabrik, vilket innebär att soffan ännu inte kunnat tillverkas. Därför får vi vänta ytterligare 8 veckor. Sååå drygt!!!!Fredag idag och jag har inga planer. Koffe ska på julbord så jag är ensam. Vet inte vad jag är sugen på riktigt. Men jag bor ju numera 5 minuter gångavstånd från Avenyn så vi får väl se..... ;)


Ha en fin kväll!

xx


Gillar

Kommentarer

MakeupByEkholm
MakeupByEkholm,
Åh vad spännande 😊
nouw.com/makeupbyekholm
IP: 173.231.62.84