First days in Toronto

Hej gänget! Nu har vi landat i Toronto och har haft några härliga dagar här. Äntligen börjar man komma på banan med tidsskillnaden också (vi är 6 timmar bak här).


I onsdags, som var vår första hela dag här, vaknade vi upp till spöregn med 30 graders värme. Det är ganska tryckande värme här därav kommer det lätt regnskurar och åskväder. Vi åkte till Eaton Centre som är ett stort köpcenter och shoppade lite och ingen var väl egentligen gladare än jag, haha.


Igår låg vi några timmar vid Vickan och Felix pool. Deras lägenhetshus (där vi också bor) ligger mitt i Toronto Downtown och det är så nice att dem har pool.


Igår kväll var vi bortbjudna på middag till Felix farbror och hans familj som bor här i Toronto. Innan vi åkte dit tog vi ett glas på stan och hamnade på den här trevliga baren.


Jag älskar verkligen den här staden!


Här är gatan där Felix farbror bor, så typiskt amerikanskt/kanadensiskt det kan bli. Älskar det!


Idag har jag och mamma spenderat förmiddagen vid poolen, medan killarna har varit iväg på annat och Vickan jobbat. Senare i eftermiddag åker vi allihopa iväg till ett Lake House 2 timmar utanför Toronto där vi ska spendera helgen. Äta och dricka gott, sola, bada, grilla och spela spel. Hur härligt?!


  • Resor

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Wow ser underbart ut! 💕
nouw.com/evelinarou
josefinlarsen
josefinlarsen,
Det är magiskt här✨💓
nouw.com/josefinlarsen
seagullcrying
seagullcrying,
ser fram emot helg bilderna 😊
nouw.com/seagullcrying
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Wow 🥰🙌🏽💛💫
nouw.com/emmaakarlegrund