First day in New York

I söndags ungefär vid 21-tiden landade vi i New York. Nu är klockan 07 på onsdag morgon här. Vi har varit här i två och ett halvt dygn nu och jag är frälst. Eller vi båda är det. Älskar allt med New York!


Vi var framme på hotellet strax efter 23. Då är klockan 05 på morgonen hemma i Sverige. Jag sov bara 2 timmar på vägen hit, så jag var ganska trött till skillnad från Koffe som sov mer än halva flygresan. Vi gick iallafall ut för att se lite av Manhattan samt för att äta någonting. Vi gick bort till Times Square som ligger ca 15 minuters gångavstånd ifrån oss. Det var fett att se, framförallt på kvällen.


I måndags var det upp med tuppen som gällde för att hinna se och göra så mycket som möjligt. Vi köpte ett kort på en "hop on hop off"-buss som tog oss ner till Downtown. Samtidigt fick vi lite sightseeing.


Times Square by day


Här åkte vi förbi Macy's och Empire State Building som vi också ska bocka av en dag.


Vi kom ner till Soho och där hoppade vi av för shopping! Vi åt först en frukost på Starbucks och sedan gick vi in och ut i affär efter affär. Lovely!


När vi hade shoppat i ett par timmar gick vi bort till 9/11 memorial.


Me and babe


Fler bilder runt 9/11 memorial och World Trade Center-tornen. Alltså se va fint!!!

Efteråt gick vi bort mot Brooklyn Bridge och gick över den. Så himla filmigt och coolt. Haha! Bilderns därifrån kommer i ett annat inlägg senare.


Och sen då... Höjdpunkten på hela dagen: träffa min älskade bästa vän igen! Alltså vår första kram efter 9 hela månader.... Trodde nästan jag skulle klämma sönder henne. Åh!


Vi gick bort till en restaurang som heter The Smith, som låg ganska nära vårt hotell. Det var faktiskt jättegod mat. Och sällskapet var ju det bästa, så trevligt och så bra. Vi tre satt och catchade up i flera timmar. Vi pratade om allt möjligt samtidigt som vi drack vin. Alltså, så trevligt!!!


Me and babe again

Igår, tisdag regnade det som fasen här så redan innan hade vi planerat att ägna den dagen till outlet-shopping på Woodbury. Efteråt på kvällen var vi så trötta att vi totaldäckade och vaknade nu. Eller jag vaknade nu, han sover fortfarande. Det verkar som att jag inte lyckats ställa om mig ordentligt tidsmässigt än.

  • Resor

Gillar

Kommentarer