Birthday week is coming up

this weeks plans


Måndag:
En ny jobbvecka väntar. Det är full rulle på jobbet nu vilket är superroligt! Idag ska jag luncha med Koffe och efter jobbet ska jag till Jennifer och göra mina naglar. Jag har inte gått till henne på flera månader, men nu kände jag för att unna mig själv extra fina naglar och då var hon så snäll som kunde jobba över idag. Bästa Jenf!

Tisdag:
På lunchen ska jag faktiskt trycka in ett träningspass, eller det är min plan i alla fall (sen får vi se hur det går med det). Efter jobbet kommer mamma & hennes vän förbi på middag och så ska det sättas upp gardiner och en spegel. Vi får en hemleverans av en matta vi beställt också.

Onsdag: MY BIRTHDAY! Alltså årets bästa dag. Wiiiie! Detta ska jag fira med en god lunch ute och sedan en god middag ute med familjen samt Koffes familj. Jag har inte bokat bord någonstans ännu, så vi får se vart det blir.

Torsdag: Jobb, jobb, jobb. Efter jobbet är ett crosschallange-pass inbokat och resten av kvällen ska jag tillägna åt att storstäda, tvätta och inhandla allt inför fredagens festligheter.

Fredag: Fredag!! - Den här veckans näst bästa dag. Jag tänkte jobba in lunchen så att jag kan gå ganska tidigt från jobbet. På kvällen kommer mina tjejkompisar hem till mig för födelsedagsfirande. Det blir surdegspizza, bubbel och hotshots, sedan avslutar vi kvällen med en utgång. Ska bli så roligt!

Lördag: Det blir en mysdag & myskväll hemma, med god mat och en serie.

Söndag: Jag och Erika ska gå på älsklingarna Hannah och Amandas show, och innan dess ska vi käka middag. SÅ mysig söndagssyssla!

xx

Gillar

Kommentarer

lineleknesund
lineleknesund,
God uke til deg, fine <3
nouw.com/lineleknesund
josefinlarsen
josefinlarsen,
Tusen tack fina du. Detsamma till dig<3
nouw.com/josefinlarsen
fanip
fanip,

Vilken jättefin och mysig tröja, gillar verkligen färgen! 😊

nouw.com/fanip
josefinlarsen
josefinlarsen,
ellenmartin
ellenmartin,

jättefina bilder <3

nouw.com/ellenmartin
josefinlarsen
josefinlarsen,
Tusen tack gulliga du!
nouw.com/josefinlarsen
Ellifrykback
Ellifrykback,
Såå FINA bilder<33 Kram
nouw.com/ellifrykback
josefinlarsen
josefinlarsen,
Tack <3 kram på dig
nouw.com/josefinlarsen
IP: 2a01:4f9:4a:2769::2