Birthday & surprise party

Hej finaste ni, hur mår ni?? Jag har knappt återhämtat mig efter helgens festligheter. Koffe fyllde år igår så i lördags firade vi honom rejält. Jag hade styrt upp en överraskningsfest hemma hos oss med alla våra närmsta vänner. Att lura ut honom ur lägenheten mitt på dagen var inte så lätt för ovanlighetens skull, men det gick och det blev så bra i slutändan!

När han och några killkompisar kom innanför dörren ett par timmar senare stod vi där och överraskade. Han blev så chockad och nästan skräckslagen, men givetvis jätteglad! Jag (med hjälp av mamma och mina svärföräldrar) hade pyntat lägenheten och dukat upp fint med chark och bubbel till alla. Det blev verkligen så lyckat! Efter några timmar hos oss drog vi vidare ut på stan, från ställe till ställe, och vi kom i säng liiite för sent på söndagsmorgonen.

Vi vaknade sent dagen därpå, och mådde inte särskilt bra. Koffe fick skönsång och presenter på sängen innan det blev pizza till frukost (läs: middag) och sedan pannkakor till kvällsmat, som egentligen var tänkt som frukost på sängen. Men han var lika nöjd för det. Och det blev en mysig dag trots allt. Fan vad jag älskar den människan.

Idag var jag inte så tuff när klockan ringde. Men jag krigade mig igenom måndagen och nu ska jag snart sova. Vi har legat i soffan hela kvällen och kollat på stand ups på Netflix. Kevin Harts show från 2016 var helt fantastisk - vi skrattade konstant i 1,5 h. Om ni gillar honom måste ni verkligen se den! Haha.


Sov gott! PUSS.


Gillar

Kommentarer

Angelica,
Låter som om han fick en fantastisk födelsedag!
angelicawahlin.se
josefinlarsen
josefinlarsen,
Det blev verkligen superlyckat! <3
nouw.com/josefinlarsen
vick
,
ååh goisar <3