3 dagar i Sthlm

Veckan har snart kommit till sitt slut, och jag har en luuugn helg framför mig. Tidigare i veckan har jag varit i Stockholm så jag tänkte ge er en liten recap här: Åkte upp med tåget kl 06.30 i tisdags morgon. När jag kom fram åkte jag direkt till vårt kontor och jobbade lite med mina goa kollegor Amelia och Nicolina.


Jag och Amelia mötte upp supersöta Dilnaz på en lunch. Hon jobbar på iDeal Of Sweden och vi har haft daglig kontakt i över ett halvår via jobb, men detta var första gången vi träffades på riktigt. Det blev köttbullar på Tures som ligger i Sturegallerian. Så trevlig (och god) lunch!


Jag & Amelia lämnade kontoret strax innan sex och mötte upp Sebbe och Jenfa på Vau De Ville för en liten AW. Mycket trevligt att catcha upp med mina vänner som numera bor i Stockholm.


Onsdag förmiddag bestod av jobb på kontoret och sedan vid lunchtid begav jag mig iväg för att vara med på en inspelning jag jobbar med. Det var anledningen till att jag åkte upp till Stockholm både denna och förra veckan. Det här var den sista utav fyra roliga inspelningar tillsammans med en stor kund till oss - det har varit så roligt!


När vi var klara med inspelningen åkte jag tillbaka till kontoret. Vi sitter på NO18 som ligger på Stureplan och det är så fint där. Ja, ni ser ju!


Vi åkte hem till Amelia som bor på Gärdet och myskväll stod på schemat. Vi lagade en jättegod potatissallad med vattenmelon, fetaost och rostad potatis (den var godare en vad den ser ut, haha) och kollade på film.


Jobbade hemifrån Amelia hela torsdagen och tog sedan tåget tillbaka hem till Göteborg kl. 16. Det blev i vanlig ordning en trevlig visit till Stockholm. Alltid lika trevligt att vara där!


Ha en fin lördag <3


Gillar

Kommentarer

celinastamper
celinastamper,
Såå fine bilder! Jeg har aldri vært i Stockholm, men har så lyst! 😃
nouw.com/celinastamper
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så himla underbara bilder! Låter som att det varit hur mysigt som helst <3
nouw.com/emmaengstrom
IP: 173.231.62.86