2018 - Årsresumé

Ett helt år har svept förbi, igen. Det känns alltid så sjukt när året går mot sitt slut och man inte förstår vart tiden tagit vägen. Det känns dock ganska skönt den här gången. Jag ser tillbaka på det här året och känner inte så mycket lycka. För mig har det har varit en känslomässig berg- och dalbana. Jag är väldigt redo att lägga det bakom mig och gå in i ett nytt år och göra det allra yttersta för att skapa fina minnen, fokusera på mitt välmående och de personer runt omkring mig som jag älskar.

Trots att 2018 inte riktigt har varit mitt år, blev jag så sentimental och berörd när jag gick igenom mitt kameraalbum med bilder från det gångna året att jag nästan började gråta. Trots att jag mått ganska dåligt i många och långa perioder, har jag skrattat med vänner, delat många fina stunder med de jag älskar och rest till nya helt fantastiska platser. Nedan ser ni några av årets guldkorn.


Jag och Hanna åkte till Paris i början av maj för att inviga våren & och gå på Sam Smith. Dock var det inte riktigt vårväder de första dagarna (läs regn och storm) men vi njöt ändå av Paris gator och varandras sällskap. Sista dagen fick vi pangväder och då blev det både frukost vid Eiffeltornet och vinlunch i solen.


När vi kom hem slog en värmebölja till i Sverige och det gick nästan från vinterkyla till högsommar direkt. För mig innebar det många dagar ganska mycket ångest, men jag försökte se bort det och ta mig ut för att hitta på saker ändå. Jag spenderade mycket tid på uteserveringar med vänner, jobbade en hel del och åt morfars goda pannkakor ute på vårt sommarställe.


Sommaren började på riktigt och VM drog igång. Vilken VM-sommar det var! Helt magisk. Det var ren och skär lycka på gatorna under flera veckor och alla, fotbollsintresserad eller inte, var insatta & engagerade. Och så kom bästa högtiden på året - midsommar. Jag spenderade den med 3 av mina närmsta tjejkompisar. Vi åt god mat, drack mycket vin, lyssnade på mysig musik och pratade om livet medan sommarnatten blev till morgon.


10 juli var en av de bästa kvällarna på hela året. Jag och mina älskade vänner avnjöt 2 timmar på Ullevi med Ed Sheeran på scen. Det var en helt magisk kväll 💘


Jag gick på semester och jag, mamma och pappa åkte till Toronto där vi återförenades med Vickan. Min älskade syster!! Vi hade 10 helt fantastiska dagar i fantastiska Toronto. Vi solade & badade, gick på stan, shoppade, såg Niagarafallen, var på baseball, åt gott, drack gott och skrattade en massor. Min älskade familj, vad glad jag är för att ni finns!


Efter Toronto åkte jag och mamma vidare till Kalifornien för 2 veckors semester och roadtrip. Hon bjöd med mig på en av livets bästa resor. Vi startade i San Diego, åkte vidare till L.A, därifrån till Santa Barbara och avslutade sedan i San Francisco. Jag blev förälskad i alla platser! Vi hade världens bästa veckor tillsammans bara jag och mamma, och skrattade konstant. Att få komma iväg på den resan var verkligen så bra för mitt välmående. Tack för allt mamma, jag älskar dig mer än vad du någonsin kommer att förstå!


Det blev höst - en hel del jobb stod framför mig med bland annat några roliga events. I samma veva drog även Idol igång på TV. Därefter blev det offentligt att Sebbe var med i årets topp 12, som sedan fredag efter fredag skalades ner. Jag var världens stoltaste vän och var uppe i Stockholm var och varannan helg och hejade från publiken. Vilken fantastisk höst som slutade i att han vann hela Idol 2018! WOW! Många av dessa kvällar och framförallt idolfinalen är kvällar jag aldrig kommer att glömma, så mycket känslor och lycka.Nu välkomnar jag 2019! Jag är så redo och taggad att ta mig an nya utmaningar, skapa nya minnen och prioritera vad som faktiskt är viktigt och betyder något här i livet. Allt jag önskar för det kommande året är att alla mina nära och kära är lyckliga och friska, inklusive jag.

Gott nytt år, fina ni! 💫Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
IsabellePettersson,
Mysiga bilder!✨ Hoppas 2019 blir toppen!!💓
nouw.com/isabellepettersson
josefinlarsen
josefinlarsen,
Tack! Detsamma till dig💘
nouw.com/josefinlarsen
ellinorjakobssons
ellinorjakobssons,
Superfina bilder!!
nouw.com/ellinorjakobssons
josefinlarsen
josefinlarsen,
fridasfriday
fridasfriday,
2019 all the way! ❤️
nouw.com/fridasfriday
josefinlarsen
josefinlarsen,
❤️ ❤️yees❤️❤️
nouw.com/josefinlarsen