2016...... Året som gått

Nu har 2016 också alldeles strax passerat oss. Vart tog det här året vägen? Det gick så sjukt fort! Året som gått har varit väldigt bra på många sätt. Jag har varit lycklig i många tillfällen och skrattat mycket med folk jag tycker om. Det har givetvis funnits tillfällen där det inte alls har varit lika lyckligt och glatt, utan tvärtom. Men det är ju så livet är.

Jag har inte direkt genomdrivit någon förändring i år, utan i den stora helheten har året sett likadant ut för mig. Men jag har rest och fått uppleva nya fina platser runt om i världen. Min 20-årsfest var den bästa och roligaste födelsedagsfesten jag har styrt upp. Jag hade en jätterolig och händelserik sommar. Har haft många roliga utekvällar med vänner. Varit på många konserter - Chris Brown, Summerburst, Rihanna, Håkan Hellström och Justin Bieber. Varit lika kär som tidigare.... Ja, men det har varit ett fint år ändå!

Gjorde du något under år 2016 som du aldrig gjort förut?
Ja, jag var på platser i världen som jag aldrig tidigare har besökt. Jag började spara pengar och har bara under det här året sparat ihop en väldigt hög summa (stolt!). Jag har även slutat röka på heltid. Nu blir det bara vid fest och vid speciella tillfällen.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?
Jag kommer alltid att minnas min 20-årsfest som jag hade lördagen den 12e mars. Det var en otroligt lyckad kväll! När jag och K var och såg Chris Brown i Köpenhamn i juni. När vi var ett gäng i Köpenhamn en månad senare och såg Rihanna. Första veckan i augusti då jag och Koffe var på Ios i Grekland. Och Karins sjukt roliga födelsedagsfest den 15 oktober.


Vilka länder besökte du?
Jag firade in det nya året i fina, underbara Thailand. Sedan var jag i Köpenhamn två gånger i somras. Och i somras var jag och K även i Grekland i en vecka. På fantastiska Ios. Dit ska vi absolut åka tillbaka!


Bästa inköpet?
Hmmm... Jag har köpt mycket fina kläder, men det måste nog ändå vara min dator. Har använt den så himla mycket.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?
Jag var sjuk på själva födelsedagen, men var på jobbet ändå. Efter jobbet fick pappa köra ner mig till Systembolaget för att jag så gärna ville göra mitt premiärköp, men jag mådde så dåligt att jag inte kunde köra själv. Sedan hade vi födelsedagsmiddag för mig här hemma med god mat och trevligt sällskap.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Min älskade Kristoffer<3

Saknar du något från år 2016 som du vill ha år 2017?
Jag vill flytta hemifrån för att jag vill flytta ihop med Koffis. Helst av allt hade jag velat köpa en lägenhet.
Favoritserie?
I år har nog Power, Empire och SKAM varit mina absoluta favoriter!
Bästa boken du läste?
Lätt(!!) Hannah och Amandas första bok "Försoningen" i deras triologi Två Systrar. Längtar så tills jag ska läsa fortsättningen "Flykten", men det blir när jag åker utomlands nästa gång eftersom det är enda gången jag tar mig tid till att läsa. Jag lyssnade en hel del på ljudböcker också. "Glöm mig" av Alex Schulman samt "Medan han lever" av Elaine Eksvärd var sjukt bra och läsvärda.

Bästa musikalbumet?
Rihanna - ANTI
Frank Ocean - Blonde
The Weeknd - Starboy
Kygo - Fragile


Bästa helgen?
Det måste nog varit när hela ligan var i Köpenhamn och såg Rihanna. Eller när vi tjejer var ute under seglarveckan och avslutade helgen i Smögen!


Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, alkohol och resor.

Något du önskade dig och inte fick?
Min drömlägenhet....

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Fler resor till värmen och weekends till storstäder hade givetvis förgyllt året lite mer.

Vad fick dig att må bra?
Mina fina vänner, min fina pojkvän och min fiiina familj <3

Vem saknade du?
Senaste halvåret har jag saknat ihjäl mig efter Eliinsa som flyttade till USA i juli. Åh, finaste bästa Eliinsi.... Längtar så mycket efter dig!


Vad har du för förväntningar på år 2017?
Just nu önskar jag bara att det kommande året blir ett härligt och roligt år med mycket lycka, skratt och äventyr. Jag önskar att alla i min närhet håller sig friska och mår bra. Sedan hoppas jag på att det blir några roliga resor, en flytt och dessutom blir jag väldigt gärna miljonär genom Triss eller något liknande ;).

Jag ser så mycket fram emot 2017. Vill bara vända blad och öppna ett helt nytt och fräscht, där allt i världen känns möjligt. För det är precis så jag känner varje gång jag har ett nytt år framför mig. Att man får chans att börja och att det på något sätt är lättare att ändra på saker och ting. Det är ju ofta bara en känsla, men jag gillar den.

Jag har satt upp lite nyårslöften inför 2017 som jag alltid gör. En del töntiga, en del vettiga:
-Fortsätta att spara pengar. Men också fortsätta att spendera och leva.
-Träna mitt knä på egen hand så jag slipper eventuella framtida olyckor
-Få bättre hållning och tänka mer på att sträcka på mig (jag är sämst på det)
-Försöka sluta jämföra mig själv så in i helvetes jävla mycket med andra tjejer på sociala medier
-Inte dricka alkohol lika ofta i de mängderna som det blir en utekväll. Helt enkelt välja mina tillfällen. Detta är inte för att jag vill begränsa mig utan för att jag kan må så fruktansvärt dåligt psykiskt av det efteråt.


Nä, nu vill jag kickstarta år 2017. Roliga saker is coming up! Jag har en inbokad operation i början av februari som jag är så exalterad, lycklig och pirrig inför. En resa till New York är också bokad i slutet på april. Resten av året får bli en överraskning.

Gott nytt år!🍾🍸✨💫

Gillar

Kommentarer