10 things I will do in December

Hello December & winter

10 saker jag ska göra den här månader

.  .  .  .  .  .  .  .  .  . 

1. Julpynta lägenheten, som vi inte hunnit göra ännu trots att vi är några dagar in på december. Vi har varit och köpt julgran och nu inväntar jag bara våra nya ljusstakar som jag har beställt, men sedan blir det att pynta för fullt!


2. Åka till Stockholm och se min bästis uppträda i Globen på Idol-finalen. HUR SJUKT är inte det?! Det absolut största som händer den här månaden, det här året och kanske hittills i livet! Jag är så galet taggad!


3. Inhandla julklappar till mina nära och kära.


4. Mysa runt inne på jul på Liseberg med Koffe!


5. Bjuda hem våra familjer på glöggmys en helg innan julafton.


6. Ha en julkväll med mina tjejkompisar, en tradition som vi har haft i många många år. Varje år dricker vi lite vin, äter lite pepparkakor samt lussekatter och spelar julklappsspelet - alltid lika trevligt!


7. Gå ut och ha en hejdundrandes utgång på juldagen, som varje år. Det har också blivit lite av en tradition på senare år. Det brukar bli stökigt men väldigt roligt!


8. Vara julledig!!!! Det ser jag så mycket fram emot, att få några dagar ledigt! I år ligger ju julen också så himla bra så det blir ganska många dagar ledigt.


9. Hitta en riktigt snygg glittrig nyårsoufit. Jag är sugen på ett svart-glittrigt kostymset.


10. Mysa mysa mysa mysa! Om något står för mys är det ju absolut december. Jag ska mysa runt i mina ulltofflor bland tända ljus hela månaden!


Source: Pinterest


Gillar

Kommentarer

JohannaKindbom
JohannaKindbom,
älskade detta inlägget!!<3
nouw.com/johannakindbom
josefinlarsen
josefinlarsen,
Men gulle!! Vad glad jag blir💓
nouw.com/josefinlarsen
Vick
,
Nr 5 :'(
josefinlarsen
josefinlarsen,
Ja det är dags för dig att komma hem nu😔
nouw.com/josefinlarsen