Paris gör mig aldrig besviken! De vackra byggnaderna och det underbara språket får en helt enkelt till att bli kär i staden. Gatorna och turistattraktionerna kryllade av personer som var ivriga till att få uppleva allt som staden hade att erbjuda. Eiffeltornet, Triumfbågen, Sacré Coeur och Notre Dame var bara ett fåtal sevärdheter som låg på turisternas att-göra-listor.

Jag och Pontus åkte ner till Paris i fredags och spenderade våran helg där nere. Vi bodde på ett litet hotell som låg två kilometer bort från Eiffeltornet. För mig handlade resan om att komma hemifrån och få slappna av men för honom som aldrig upplevt staden förr, blev även våra dagar fyllda av turistsaker. Vi spenderade även en dag på Disneyland men kom snabbt underfund med att det inte var något för oss och vi åkte hem efter några timmar igen.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vet inte hur många gånger jag har försökt intala mig själv till att börja blogga igen. Jag älskar att skriva och få lov att berätta om vad jag har fått uppleva men jag prioriterar oftast annat. Men man brukar säga att alla goda ting är tre, så vi gör ett nytt försök och ser var det tar oss.

Men vem är jag? För er som inte känner mig är jag en sprallig tjej som föredrar att ha hela mitt liv nerpackat i en resväska. Det gör det då lite lättare för mig att göra det då jag arbetar som flygvärdinna sedan ett år tillbaka. Jag bor tillsammans med min familj på en gård i södra Sverige med två hästar, en hund och en massa katter. Kontrasterna mellan livet på landet och livet som flygvärdinna är bokstavligen talat det bästa av två världar.

När jag inte arbetar spenderas min tid på antingen gymmet, med vänner eller om jag har tillräckligt många dagar ledigt, så packas min väska för äventyr.

Likes

Comments