Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Någongång i livet kommer du möta den där speciella personen som gör vardagen lite ljusare än vanligt, någon som gör den tråkiga regniga dagen till något underbart, den personen som du känner att du kan ge allt till, hela ditt liv, ditt hjärta och dina känslor. 

Den personen får dig att sluta vara rädd för framtiden. Den gör ingenting speciellt i ditt liv utan bara finns där, som en god vän eller partner. Den personen är det bästa livet har att ge, iallafall för stunden. Alla har den personen i sitt liv, det kan vara vem som helst, partner, vän, förälder, vem som helst som gör den tråkiga jobbiga vardagen lite bättre. 

När du träffat den där speciella personen så kommer allt bli så mycket bättre, du har någon att dela dina innersta tankar med, någon som finns där och förstår dig och gör dig på bättre humör utan att ens göra något mer än att finnas där. Det är de bästa som livet kan erbjuda och det ska man ta väl hand om. 

Likes

Comments

Skolan närmar sig med större o större steg, sommarlovet har sprungit förbi, bokstavligen. Synd bara att vädret varit så tråkigt mestadels,, men men. Jag börjar tvåan nu i höst och tänkte ge lite tips inför alla ettor som ska börja. 

Nu när det är runt en vecka kvar för de flesta så börjar nog ångesten komma inför en ny skola, om man valt rätt program, vilka som kommer gå i sin klass med mera. Jag var nog mer nervös än förväntansfull till min första dag. Men jag kan lova att om man är nervös är man det helt i onödan. Det är som att komma tillbaka till grundskolan efter sommarlovet, tyckte jag iallafall. Man blir så väl omhändertagen av både äldre elever och lärare om man ens ser lite vilsen ut. Alla började ju ettan, även om det var ett eller två år sen så har alla varit där, lika osäkra och nervösa. 

Men det är lugnt, det kommer gå automatiskt efter några dagar. Men något jag skulle rekommendera är att känna efter om de är rätt program man valt. Jag personligen bytte program från Ekonomi till Handel och Administration efter två veckor då jag absolut inte trivdes i klassen eller programmet, jag är så glad över att jag bytte program, skulle nog aldrig klarat av att gå i tre år på något som jag inte trivdes med,.

Skolan är en så pass stor del utav livet så man måste trivas för att kunna prestera så bra som möjligt. utan att behöva tänka på massa annat.  Men ångesten och nervositeten dem flesta känner är ofta inte till någon nytta, man bara stressar upp sig tills man äntligen börjar skolan och inser att det inte är något att vara rädd för, alls. 


En annan sak som är bra att tänka på är också att man är förberedd på att det absolut inte är som i åttan och nian. Det ligger mycket mer ansvar på eleven själv på gymnasiet oavsett vilket program man än valt. Jag gick från ett lite svårare till ett lite lättare program när jag bytte, men det är precis lika mycket ansvar på ett lätt program som ett lite svårare. 

Det finns ingen tid till att ligga o lata sig, du läser kurserna en gång, sen får du slutbetyg. Är du underkänd så är det så det kommer stå i papperna med betygen på. Det är dem betygen på papperna som kommer leda dig in till arbetslivet. Det är där de avgörs om du kommer städa golv eller sitta som advokat eller läkare på sjukhus, ungefär.


Det är lite av mina erfarenheter, är det något ni undrar så kommentera!

Likes

Comments

nyss hemkommen efter att ha sprungit 9,5 km, trodde aldrig jag skulle klara av det men nu är de äntligen gjort, snart klarar jag även 1 mil, de är en stor "stolpe" för mig i min nya progress från mullig till fit. imorgon står golf på träningsschemat, röra på sig runt 2-3 timmar, även golf är träning, dock lite roligare träning än att cykla och springa. :)

Likes

Comments

var och åt på slottspaviljongen i mariefred igår, tog en bacon cheese burgare, supergod!

Likes

Comments

när man är nere är eminem den bästa trösten.

Likes

Comments

fick några frågor ställda i kommentars fältet för några dagar sen så tänkte svara på dem i detta inlägget, om det är något mer ni undrar så är de bara att skriva en kommentar.

vad är dina planer för sommaren? har inga direkta planer, tar dagarna som dem kommer, men det blir ju alltid lite golf, jobb, plugg och övningskörning och försöka hinna träffa vänner där emellan.

hur ser jag på framtiden? jag ser min framtid som väldigt ljus, börjar ju andra året på gymnasiet nu i Augusti och där efter börja trean och ta studenten. Har även planer på att plugga vidare på yrkeshögskolan efter studenten om jag har orken, men inget som är bestämt ännu. Har även lite funderingar på att åka till USA som Au Pair i ett år.

Dröm resemål? oj vilken svår fråga, men skulle absolut inte tacka nej till en resa till maldiverna. Det är så himla vackert där om man kollar på bilder. Synd bara att det är så dyrt att åka dit, men om någon är villig att betala för mig så är jag på direkt!​det var några av frågorna jag fick ställda här om dagen, hoppas ni fick utförliga svar på era frågor. :)

Likes

Comments