God eftermiddag alla!

Idag har jag verkligen inte gjort något produktivt alls förutom att sätta igång en maskin med tvätt och tvätta av två par skor.

Idag har jag haft en slappdag som började med en mycket bra frukost med följe av massa timmars tittande på youtube. Efter några om och men reste jag mig för att färga både ögonbryn och fransar, ta mig en lång dusch och sedan avsluta med att smörja in mig med brun utan sol. Men det är väl såhär en söndag ska se ut?

Här kommer bilder på min frukost 👅 på världens finaste bricka

Vad har ni gjort idag?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hahaha jäääävlar va längesedan det var... har inte ens tänkt på bloggen lol. Men men, kanske kul att ta upp igen? Fast verkligen ta den seriöst jag vet ej.

Idag har jag inte gjort någonting alls. Ligger i sängen och drömmer mig bort hällande hus och lägenheter. Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Ååååh jag va nyss hos min farbror och hans familj och skulle hämta ett soffbord samt kolla när deras katt föder. Jag hann vara med när de två första kom ut. Men så vitt jag vet har det kommit två till! Kanske kommer fler? Hoppas!

Likes

Comments

Asså ska sova nu för ska upp och jobba imorgon och så så fick jag bara så söta bilder på världens finaste katt. Jag älskar honom mest i världen!!!

Min lilla hårboll❤️

Likes

Comments

Heeej och förlåt!! Men idag har det bara vart att stiga upp ur sängen och hinna gör allt man ska hinna. Åkte till exempel till Göteborg och lämnade tillbaka min kappa haha... Tyckte den va ful sen när jag kom hem.

Jag fick med mig Carl till Göteborg så vi fikade lite innan vi drog hem. Försökte hitta en ny, fin jacka men det går ju sådär.

Hur fin???

Likes

Comments

Hej bloggen! Idag var jag i Göteborg med Emma och Rickard och åt på pinchos och kollade runt i butiker. Första gången jag någonsin var på pinchos och det var riktigt gott faktiskt!

Hittade äntligen en kappa. Som jag har letat! Har ingen bild på den tyvärr. Men jag har testat kappa efter kappa men denna kände jag mig bekväm i. Så skönt.

Vad har ni gjort idag? :)

Likes

Comments

Hej allesammans! Idag på morgonen vaknade jag i ren panik och trodde att klockan var runt 13:00 men så var den typ 10:00 så det kändes fett skönt.

Idag har jag bara satt mig på caféet och ätit mat och fikat och pratat med Erika. Älskar mitt jobb det är så mysigt där!

Som ni ser tog jag matpajen som erbjuds denna veckan. Såg den igår när jag jobbade så var tvungen att gå in idag och äta den.

Men nu har jag åkt hem och ska byta om till gymkläder. Ska hämta upp Erika när hon har slutat så ska vi träna axlar och bröst. Vi hörs av!

Likes

Comments

Är på jobbet just nu och det är väldigt lugnt. Har hunnit göra allting jag skulle så nu väntar jag på att få börja stänga ner.

Min syster Hanna frågade förut ifall jag och Carl ville följa med henne och hennes pojkvän Philip till London eller någonting nästa höst och det lutar mot att det händer, ifall jag och Carl inte ska någon annanstans.

Hoppas ni alla har en bra kväll så hörs vi! Puss!

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag var jag och Carl på Nygrens Café här i Alingsås och tänkte äta frukost. Carl tog en köttbullesmörgås och jag tog en kycklingmacka. Men helt ärligt så blev vi båda väldigt besvikna. Mackorna var torra och den kalla chaien var inte kall osv. Så någon mer fika där blir det inte för våran del. Plusset måste isåfall vara den fina inredningen. Gammaldags och mysig. Lite hemmakänsla.

Efter fiket drog vi oss in mot stan och jag lämnade tillbaka lite kläder och så fikade vi på espresso house haha.

Nu är det dags för jobb för min del och idag stänger jag på caféet så vi får se vilken tid jag kommer härifrån! Ni alla får ha det bra så länge så hörs vi senare. Puss!

Likes

Comments