DAILY LIFE, FAMILY & FRIENDS

Go kväll allesammans!
Min storebror kom och hämtade mig idag runt 16 tiden och då åkte vi till Östhammar för att äta mat och sedan efter det möta upp små systrarna för lite bowling. Super kul, jag som egentligen inte gillar bowling! Men för engångsskull var det roligt faktiskt att bara komma iväg för att göra något! Systrarna var nöjda och vi med. Vart lite pratstunder med Christoffer i bilen in och bilen hem, han är rätt bra min bror han! Hoppas ni andra har haft en fin dag och kväll! Nu har jag tvättat av mig sminket och lagt mig i sängen framför en animerad barnfilm och taggar för jobb imorgon. Ta hand om er allihopa så hörs vi!! 🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

DAILY LIFE, FOOD, MIN VIKT RESA , FAMILY & FRIENDS


Hej alla fina människor!
Klockan 05:45 ringde alarmet i morse för då vart det jobb för nig klockan 07:00 så skönt att vara kry och kunna jobba igen. Känns inte ens som att jag har varit hemma och varit sjuk. Känner mig helt friskt nu, förrutom på morgonen med hostan. När jag slutade så gick jag till affären och handlade så hämtade Amanda mig där och då åkte vi hem till mig. Hehe, jag frågade Amanda om hon hade käkat lunch men det hade hon inte så vi gjorde en liten lunch hemma hos mig och spelade en omgång kortspel efteråt.

Likes

Comments

DAILY LIFE, MIN VIKT RESA

Idag har jag faktiskt klivit upp ur sängen, men det är tack vare min låtsas pappa Ingvar. Vi ska köra en byrå till mig & sen åka till affären så jag kan handla lite.
Ställde mig på vågen idag -8 kilo är jag uppe i nu. Men känner att jag aldrig kommer bli nöjd oavsett vad vågen visar. Jag vet man ska aldrig haka upp sig på vågen. Men tyvärr är jag i ett stadie som nu gör det. Så jag har inte vägt mig på 1,5 vecka och det visar -1 kilo. Jag är väl nöjd, med tanke på att när jag har unnat mig så har jag tyvärr fuskat mer än vad jag ska. Egentligen har jag bara mig själv att skylla.

Likes

Comments

DAILY LIFE

Det ända som duger just nu är sängen. Feber & hosta. Ångest & hjärtklappning. Tårar i ögonen & ingen sömn på det.

Känslan när man är hungrig? Men inte orkar ens gå till köket. Känslan när man behöver gå på toa? Men man orkar inte ens gå dit. Vad är felet?
Allt sitter i huvudet.

Likes

Comments