Kan man ha en ålderskris vid 22 års ålder? Jag tror att jag har fått det iaf.. Känner mig osäker på vad jag vill göra i mitt liv, byt.
Kanske är det mest att framtiden skrämmer mig som gör att jag börjat fega ur? Jag har tjatat hål i öronen på min pojkvän i fyra år om att flytta ihop om nu när han funderar på det så undrar jag om det verkligen är vad jag vill? Jag kanske vill vara själv, jag tycker om att klara mig själv. Tankarna går om vi är tillsammans av kärlek eller av ren rutin, just nu ses vi kanske 1-2 gånger i veckan. Och när vi väl ses så kollar vi på Tv eller sover.
Vi visar inte varandra någon uppskattning what so ever.. Usch, känner mig otroligt vilsen i mig själv och hur jag ska göra med mitt liv, samtidigt vill jag vara ärlig mot honom men när jag försöker ta upp problemen så pratar han bara bort dom.?

Det låter ju som att han är en hemsk människa men det är han verkligen inte, han har inte ett ont ben i kroppen men han förstår mig inte helt enkelt. Vilket är väldigt frustrerande!!!

Dumma nattfunderingar, dumma huvud, kom på vad du vill med ditt liv Josefin. Blä godnatt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nuu ska vi se här.. Tjenixen! Vad har jag hunnit med sedan sist då jag levde livet i solen?

Varit en månad bestående av jobb och jobb. Börjar känna mig lite som Askungen hehe, vi börjar få mycket att göra på restaurangen vilket är otroligt roligt.
Varit full restaurang hela veckan och det känns verkligen men personligen så jobbar jag hellre i totalt kaos än stor och glor.

Internetshoppar en hel del eftersom jag inte har tid att gå i affärerna. Eller jo egentligen har jag tid men jag inbillar mig att jag ska spara mina pengar och så köper jag via internet istället och lever i förnekelse. Bra Josefin!

Hunnit med att hälsa på och mysa med min älskade byracka som bor hemma hos familjen. Hade verkligen velat ha han hos mig men det känns taskigt att lämna honom själv så många timmar varje dag...

Det har hunnit vara Sveriges nationaldag och det firades genom en liten personalfest med jetski på sjön med massa sol, väldigt bra dag! Sådana dagar älskar jag verkligen mitt jobb och mina underbara kollegor.


Jobb imorgon och lördag med sedan går jag på semester en vecka. Välbehövligt, ska upp till min syster ute på landet och samla ny energi. Världens bästa människa, det ska bli så otroligt roligt och skönt att få spendera tid med henne<3!

Likes

Comments

Även fast helgen bestod av 95% jobb så har jag ändå hunnit med att njuta av livet i solen. Mys med lillebror i fredags, han lyckades tjata till sig ett par solglasögon som han självklart fick för jag är lite svag för pojken när han ber om något.. usch så bortskämd han blir av att vara minst!
Dagen idag har jag solat hela dagen med min andra halva. Blev grill och ett glas rosé i kvällssolen alltså livet får 10 av 10 idag!

Likes

Comments

Himmelen är klarblå och en glimt på min lägenhet som håller på att byggas precis bredvid stationen i Växjö. Längtar!

Likes

Comments

Gud klockan hann bli 00.00 innan jag kom hem? Känns lite som standard just nu, full restaurang ikväll så har sprungit järnet. Det som är positivt med att vara servitris är att jag rör ju på mig en jäkla massa så mina benmuskler är det inget fel på haha.

Känns så jäkla surt att jag har jobbhelg ska vara så himla fint hela helgen med.. Jag har ju faktiskt planerat att sola mellan mina pass imorgon så ska sitta på baksidan av mitt jobb i en stol och få världens finaste bränna. Känns som en bra sak att se fram emot när alla andra tar helg och ledigt, känner även att min bitterhet tar över lite nu men det är helt okej när klockan är såhär mycket.

Ska försöka få lite sömn så att jag kan vara någorlunda fräsch imorgon. Min lillebror kommer även att komma hem till mig inatt och väcka mig.. Nackdelen med att vara äldst och bo i stan när familjen bor 2 mil utanför.
Natti natti :)

Likes

Comments

Godmorgon eller ja kanske inte riktigt morgon längre Heheh. Gud vilket fint väder det är idag, blir lite sur att jag kommer stå på jobbet hela dagen.. Ett 10 timmars pass står på schemat så är precis färdig med lunchens förberedelser och nu tar jag en liten paus med en islatte i solen. Bästa som kaffet som finns!

Vi har äntligen fått hem våra sommartröjor till serveringen så nu slipper man gå runt i varma skjortor när solen bränner på, skööönt.


Hoppas ni har en fin dag :)

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle ge detta med att blogga et försök till. Har som alla andra tjejer haft ett antal bloggar under åren men man orkar inte hålla igång dom och det känns 99% av gångerna att man inte har något intressant att skriva om. Sedan finns ju såklart storbloggarnas tips och tricks om hur man ska få sin blogg att växa men sanningen är den att ens liv inte är så intressant som man själv tycker. Alla skriver om ungefär samma saker, mode, kost, smink osv så vad är det egentligen som får en att stå ut från mängden?

Josefin är mitt namn och jag är 22 år gammal, bosatt i Växjö som ligger i Småland. Jag jobbar om dagarna som servitris på en restaurang i city. Jag har en pojkvän sedan 4 år tillbaka, jag tycker verkligen om att kolla på serier om gamla slott osv. Riktigt häftiga saker, jag kommer från en stor familj på 8 syskon. Väldigt trångt kan jag säga, ni kommer nog att få se en hel del av min stora familj och få höra mycket av mina tankar och funderingar samt vad jag hittar på de få timmarna som jag är ledig.Likes

Comments