Kände mig som 10 igen när jag åkte och införskaffade mig skrivblock, suddgummin och pennor. Älskade känslan när man köpte nytt pennskrin, pennor olika suddisar och linjaler, helst skulle det vara. doftande suddgummin också.
Those times <33

Nej men jag är taggad på skolan och livet som jag har framför mig. Det känns som att man är Påväg någonstans och inte bara står och trampar.
Woho.

Idag fick Vincent vara hemma hos sin farmor och faster under tiden jag trallade runt yr som en höna i skolan. Men det gick bra endå.
Fick fronterinlogg (NOOOO NOT AGAIN) och fick göra ett kunskapsprov i matte. Gick sådär haha, men det kan bara bli bättre!
Dags att sova imon är det upprop eller uppstart skulle jag säga.
Godnatt på er alla

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En dag som innebär blandade känslor, - mammaledigheten har lidit emot sitt slut och det är faktiskt JAG som börjar skolan igen och inte Vincent. Han får vänta i en och en halv månad till innan det är hans tur att klampa in på förskolan.

Så ja, nu börjar det vanliga livet igen vilket känns lite sorgligt men jag försöker göra det bästa utav det hela och ska försöka skaffa lite nya rutiner.
Usch, kommer ihåg när Vincent föddes Och jag såg så mycket fram emot detta året, som bara har sprungit förbi. För visst har det varit som i en dröm att få vara hemma med min prins i ett år!

Likes

Comments