Nu är det snart dags att åka hem, jag har bara måndag och tisdag kvar och på onsdag vid klockan 8 på morgonen åker jag. Förra Onsdagen var sista dagen på skolan och jag fick säga hejdå till alla där. Först ville jag inte gå till skolan för jag hade absolut inget att göra där men sen tänkte jag att jag förmodligen inte kommer träffa vissa från Oakland igen så jag är glad att jag gick ändå. Det var mycket mer ledsamt än vad jag trodde att det skulle vara. Jag kan liksom inte förstå att jag åker hem om tre dagar. Jag har varit borta i 300 dagar och sen kommer jag bara åka hem och allt ska gå tillbaka till det vanliga. Det är lite sjukt, det känns jätte konstigt. Men på samma gång kan jag nästan inte vänta tills jag kommer hem! Jag har så mycket att se fram emot vilket inte gör detta allt för ledsamt. Innan jag åker till Sverige ska jag dock till Washington DC i tre dagar och där kommer jag få träffa andra utbytesstudenter som också ska åka hem. Vi kommer åka och kolla på the White house, Washington monument, Capitol Hill och Lincoln memorial. Men på fredag åker jag en tio timmars lång resan hem till Sverige.

Likes

Comments

I lördags gick jag till graduation och såg alla seniors sluta high school. Det var en ganska långtråkig skolavslutning om jag ska vara ärlig... Sveriges är mycket bättre. Men hur som helst så var det kul att få vara med på en amerikansk graduation. Det var också väldigt ledsamt för det betyder ju att jag ska åka hem väldigt snart, två veckor för att vara exakt. Kan inte fatta hur snabbt tiden har gått. För nästan tio månader sen var jag på flygplatsen och skulle lämna allt som jag kände mig trygg med för att åka till USA. Det roliga är att i den stunden ville jag verkligen inte åka, jag var så rädd och nu vill jag inte åka hem. Fast samtidigt vill jag åka hem. Jag saknar alla där hemma så mycket att det gör ont! Är så taggad för att åka hem. Kan fortfarande inte förstå att det är två veckor kvar tills jag lämnar Tennessee. Allt börjar bli så verkligt nu när jag har slutat skolan och jag måste packa och förbereda allt innan jag åker. Känslorna jag har nu är iallafall väldigt blandade, jag är ledsen över att lämna och jag kan knappt vänta tills jag kommer hem.

Likes

Comments

Brittany, Aaron, Denae och jag åkte till renässans festivalen som dom har här i Murfreesboro. Det är en jätte konstig festival där alla klär ut sig som gammal människor. Det var riktigt kul dock, dom hade massa mat, kläder, accessoarer att köpa och aktiviteter att göra och allt var som back in the day. Dom hade också ett slott där, men det sjuka är att hela den här festivalen är i någons trädgård. Det var någon som bestämde sig för att köpa massa land och bygga ett slott att bo i. Och varje år får dom sjukt mycket betalt för att låte dom ha den festivalen där.

 

Likes

Comments

I måndags var det min födelsedag, 17 år är jag nu då. ​Jag firade min födelsedag i fredags med Brittany och Aaron. Vi åkte till en Italiensk restaurang och åt middag och självklart skulle dom säga till personalen att det var min födelsedag... Servitriserna kom ut och sjöng till mig och det vara lite pinsamt haha. Hur som helst så åkte vi tillbaka hem och jag öppnade en present som Brittany hade köpt till mig. Det var ett par skor. Behöver verkligen inte mer men jag skulle aldrig tacka nej till ett par skor. Nästa helg skulle jag egentligen ha ett födelsedags kalas med Caprii. Planen var att åka rullskridskor och ha ett 80-tals tema. Men det är omöjligt att göra planer med henne så det blir kanske att vi gör det helgen efter denna istället. Den här helgen kommer kanske jag, Brittany och Aaron åka till Missouri och hälsa på Brittanys familj en gång till innan jag åker hem. Hoppas verkligen att det blir av!

Likes

Comments

I fredags gick Denae, hennes kusin, Tristan, Caprii, Shamara och jag till Jazz festivalen som dom har varje år i murfreesboro. Det är en liten musik festival som är öppen för alla, dom flesta går dit endast för maten men det är så sjukt mysigt med all jazz musik!

Igår skulle jag åka till Nashville med Avery och Jordan för att gå på en art walk. Men Avery fick inte köra dit av hennes pappa så istället åkte vi till Jazz festivalen. Så jag fick gå dit båda dagarna. Vi var i och för sig bara där en liten stund under dan, vi åkte och spelade lasertag och shoppade lite på olika secondhand affärer. På kvällen åkte vi till Sonic och sen åkte jag hem vid 12 tiden. Jag var såå trött! Men denna helgen har varit hur bra som helst!

Likes

Comments


Insåg att jag inte har visat några bilder på lilla Laurelin. Jag skulle lägga ut en bild på henne för längesen eftersom att farmor och farfar väldigt gärna ville se men bättre sent än aldrig.

Likes

Comments
Long time no see homies! Hur har ni haft det? Den här veckan har jag inte haft för mig mycket alls. Det har inte blivit av att jag har gått till träningen efter skolan och alla mina kompisar har i stort sett fått utegångsförbud för att dom hade några mindre bra betyg i skolan... Typiskt amerikanskt. Men i fredags gick jag och Brittany till en Zumba klass. Herregud vad det var jobbigt! Jag tror att jag aldrig har svettats så mycket i hela mitt liv och igår hade jag träningsverk i hela kroppen.
Igår gick jag också till en golfbana med Avery på morgonen och det var faktiskt mycket svårare än vad jag trodde. Efter det träffade vi Jordan och hennes pojkvän Josh och åt lunch och shoppade. När vi var klara med allt det åkte vi omkring i det rika området och var avundsjuka på alla fina husen haha. På kvällen åt jag och Avery middag på camino som är en mexikansk restaurang. Det vara såå otroligt gott!!!
Idag har jag gjort absolut ingenting. Jag behövde sitta barnvakt för Laurelin eftersom att både Aaron och Brittany jobbade. Men imorgon är det dags att gå tillbaka till skolan och den här veckan ska jag inte skippa träningen en enda dag!

Likes

Comments