Hejj

Som ni kanske har märkt så har jag slutat bloggat och det är för att lusten är helt borta och vill inte lägga tid på sånt bara för att man knr man måst göra ett inlägg så nu säger jag tack för att ni har läst min blogg :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj:)

Denna helg har varit bra och den är slut nu och den gar beståt av att vara med M en hel del, gårkvällen spenderades med M och E o vi badade i tunnan osv.

Denhär veckan som kommer består mest av jobb och skola och ännu till bilskola så ska hoppas denhär veckan går snabbt iväg😏 för veckan efter åker jag med M och hans familj till Stockholm 👌

Nu ska ja njuta av denna söndagen och så tar vi tag i den nya vecka imorgon,hade bra! :)

Likes

Comments

Hej 😏

Min tisdag har bestått av skola från 8-2 och sen sov jag en stund efter skolan och steg sen upp för att åka in till stan o ta passfoton eftersom ja börjar bilskolan nästa vecka, lite konstir att redan börjar där men de eju bara 5 månader tills jag är 18 👏

Men jaa ikväll ska jag bara ta det lugnt och sen vara med M tror ja, så de låter helt bra för min del. Imorgon blir det en långskoldag så ska fa tidigt i säng ikväll så jag orka hela dagen imoron😏

Likes

Comments

Halloj.

Har tyvärr lämnat bloggen åt sidan eftersom jag har skolan på dagarna och sen på kvällarna gör jag inget skillt om jag inte jobbar så de blir lätt att man glömmer blogga.

Men de senaste dagarna har jag bara varit i skolan, tränat,jobbat och vari me folk, mest med M😃

Helgen är här nu och ikväll blir det bio och sen jobbar jag hela dagen imoron så dit far min lördag. Å på söndag blir det dop i lepplax då M:s syskonbarn blir döpt 👌

Men ni ska ha de bra! :)

Likes

Comments

Äntligen är helgen här..

Min skoldag idaa bestod av 3 h i skolan, gymppa och 2 h självstudie och sen fick vi sluta 20 föri 1 så helt skönt att fa så tidigt hem på en fredag.

Helgens planer är oklara, åtminstone ikväll vet jag inte vad som händer men jag jobbar imoron och på söndag blir det födelsedags firande här hemma,roligt me sånt :)

Nu har jag städat färdit huset och ska sätta på en film och bara ta det lugnt och vänta in vad kvällen har att erbjuda,ha en bra helg 😀

Likes

Comments

Hej!

Tänkte kika in här och sen sist har det inte hänt så mycket..

har bara varit i skolan, jobbat , tränat och varit med olika folk ,har också varit och spelat fotboll med skolan flicklag och det gick väl som de gick.:)

DEnhär helgen jobabde jag både fredag och lördag kväll och sen var jag med M på fredag, på lördagen gjorde jag inte så mycket före jobb och sen efter jobb for jag till R:s och var med Roch E, söndag hade vi kalas åt pappa så då var alla samlade, trevligt det också. :)

Likes

Comments

Hej!

Har kommit fram till att jag lägger bloggen mot sidan nu en stund eftersom lusten att blogga är helt borta men får hoppas den kommer tillbaka men kommer väl nog kika in här ibland osv.. men ha det så bra till dess! :)

Likes

Comments

Då var helgen här, såå skönt men har ännu jobb imoron klockan 7 på morgonen men nog ska de väl gå braa😊 De är ju veneziansk i helgen också å har ännu int hunnit tänka på de men blir väl att vara ut med kompisar 😊men ha en bra helg!

Likes

Comments

Hejj!

Var en stund sen sist men nu är skolan igång igen o rutinerna börja vara tibaks,men men denna vecka är jag ledig från jobbet och sen nästa vecka jobbar ja hela veckan 🙄


I helgen har jag inga planer, är ledig hela helgen så ska ta de lugnt bara, ha en bra helf🤣

Likes

Comments

Halloj!

Då var dagen här då de är dags att böri skolan igen eller skolan bärjar påriktit på torsdan men idaa åker vi till pörkenäs för att sova o sen imoron kommer 1:orna ditt o så är vi där me dom å har lekar osv.. :)

Men sommarlovet har varit helt okej elr de har no vari bra å nu tar vi nya tag i skolan.. nåja ha en bra dag😊

Likes

Comments