Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
Likes

Comments

Hejsan:)
Nu om mindre 1 vecka så tar man ju studenten och det blir en hel del festande och det är mycket att skriva så visar bilder istället :)
Puss<>Likes

Comments

Hejsan :)
I onsdags så blev det dags för våran bal vilket var sjukt roligt! Och vi vann alla tävlingar, öl drickartävlingen och vilket bord som levde om mest ;) haha
Det var ett minne för livet med mina underbara vänner<>Likes

Comments

Hejsan :)
Vi i hotell gruppen hade bestämt att vi skulle åka till Åre på studiebesök men det var 8 platser men 4 hoppade av så då fick Oktavia , jossa och sysanna följa med ist vilket var as kul! Vi åkte kl 13 igår och kl 15:00 skulle vi på choklad fabriken och kolla. Där man även fick smaka massa choklad , vilket gillas;)
Sen for vi till Åre torg och checkade in. Blev först fika sen gick vi och bastade innan våra lärare skulle komma kl 19 då vi skulle ut och äta :) gott var det! Sen tänkte vi tjejer ta en öl men såklart så va inget uppe men istället så försökte vi hitta Sveriges största vattenfall men tråkigt nog så misslyckades vi :P så vi gav upp och kollade på film sen.

Idag så fick man åka till ristafallet där Ronja rövardotter spelades in, vilket var jätte mysigt!
Sen så råkade vi ju bara åka till live striptease i mörsil ;) woooops!
Det som hände där stannar där!

Men nu är jag på väg till syrran där det blir middag med henne, mashor och Andreas ;) 3-rätters middag tackar man ju inte nej till!

Ha en bra onsdag<>Likes

Comments

Hejsan :)
I måndags efter skolan så for jag och tjejerna ner på stan och tog en öl på bishop arms. Och det blev uteserveringen men dock i regnet haha fråga mig inte varför. Men sen så for vi till jossa och lagade mat och satt ute i det sköna vädret på kvällen. Det blev ett glas vin till det och sen fortsatte vi galenskaperna inne där det blev massa musik , dans och dricka :)
<>

Likes

Comments

Hejsan :)
Igår blev det ju bowling med Daniel , Amanda och Daniels mamma, vilket var as kul!:)
Det var dico bowling så då blev man mer pepp. Jag vann faktiskt första ronden :D fick strike på rak ganska ofta men sen andra ronden gick det dock inte lika bra men kom 2a iaf :) sen så åkte vi på Max och käka och sen blev det krogen en sväng :)
Det blev en lyckad kväll<>


Likes

Comments