Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Saknar min tvilling så mycket, så denna soliga dag tillägnar jag ett inlägg åt henne. Min andra hälft verkligen

Hon är något av det finaste jag vet i världen, min beccis. 

Likes

Comments

Idag har jag, Josefine, gått upp för att ha EN lektion, samhälle dessutom. Detta brukar ej hända, brukar sjukanmäla mig och ligga kvar hemma för är en slakkkker vanligtvis , men har börjat bli duktig nu för tiden och gör saker jag borde göra. Idag har jag skolat, rökt, ätit, sminkat mig, rökt. Inget mer, har alltså väldigt händelserika dagar. Vädret har varit alldeles utmärkt så har inte varit så loj över att jag suttit inne och glott i princip hela dagn. Ska kolla på crybaby nu, har aldrig sett den och Johnny Depp är med??


Tog en tupplur igår på dagen och när jag vakna kände jag för lite photo booth bilder, so here you go

(Alla dagsovare, denna låt är ett tips för dagssovning, freakin lövly) 


Likes

Comments

Har ni hört Jon Henrik fjällgrens låt från melodifestivalen? Hann inte kolla på hela melodifestivalen, men hörde en bit av hans låt och började seriöst gråta av finheten, den är bara så fin?!?! Amanda och jag var påväg ut till förfest och fastnade framför hans bidrag och vi var redan sena till förfesten, men där satt vi och dog av denna låt. Vet inte alls vad som har hänt med mig men har börjat lyssna på sådanhär konstig samisk musik jättemycket haha.


Likes

Comments

Skrev nyss ett rätt långt inlägg om att jag är back on track men det blev lite fel och allt raderades så här får ni en liten sammanfattning om vad jag skrev.

Är tillbaka i alla fall och vet inte ens varför, tycker att det är töntigt att blogga (även om jag inte tycker det om andra bloggar eftersom jag följer en del och en del har mycket mumsigt) blev i alla fall sugen när min vän Emma började sin blogg nyligen, blev inte sugen på en såndär typsik "idag har jag gjort.."-blogg som jag har haft under mina tidigare år. I bloggar gillar jag mycket tips och bilder. Så det är de jag ska göra tror jag, kommer säkerligen skriva om vad som händer i mitt liv med men detta tips, musik, smink och bilder är prio ett. Enjoy 

Likes

Comments

Igår kom mina föräldrar hit och lämnade lite grejer, vi fick upp lite mer saker. Mitt rum är typ fullt av saker haha! 

Aja, jag skulle kolla på en katt igår en liten bit ifrån Torsås. Så jag gjorde det, och nu är han min. Han heter Tristan och han är 16 veckor gammal. Har alltid velat ha det namnet om jag någonsin skulle få en pojke, men nu heter min fina kattunge det. Igår låg han och gosade på min mage hela dagen, han river typ ner alla mina kläder överallt, men det är lugnt, han är ju den sötaste någonsin. 

Tänker börja släppa ut honom om en eller två veckor men är så himla orolig att han skall springa bort. Likes

Comments

Hallå, har haft fullt upp om dagarna så har knappt suttit här och vägrar skaffa mobilblogg. MEN, jag har iallafall hunnit med att börja skolan och umgåtts med mina kompisar. I tisdags kom alla hit och vi hade myskväll. Mhmh. 

Är inte så himla pepp på att börja igen faktiskt, sjukt jobbigt och tråkigt att gå till skolan själv också. Varför jag inte är så pepp är för att jag har lärt mig så himla mycket inom styling att det på något sätt har blivit tråkigt? jag kan liksom. Men första delen vi skall börja med i år är halloween -vilket är min favorit högtid. Blir så himla varm i magen när jag tänker på det, är inte hösten den bästa årstiden? 

Så nu börjar allt med skolan igen och håller på fram tills jag tillslut tar studenten. Sjukt deprimerande att tänka på studenten nu. Jag vill ju inte bli vuxen, och jag vill inte börja jobba, hatar den ordningen man måste få i sitt liv då.  


Likes

Comments