Nu ligger jag i soffan och kollar på oc säsong 4 och ska äta middag. Pussar


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ligger i soffan och har en dunder myskväll med pappa och Yana , ätit mat och nu godis & chips succé!! Ha en super kväll Pusspuss


Likes

Comments

Löshår, passade perfekt och jätte fint, beställde på hårbutik.se


Likes

Comments

En bild från Indien, var där under jullovet i 2 veckor som ni redan vet! Och nu i Göteborg snöar det sönder och jag vill bara tillbaka till värmen :(
SAKNAR SOMMAREN!!


Likes

Comments

Bälte från Missäy 179 kr och 2 par örhängen frän Missäy 99 kr styck, svin snygga och billigt! Även köpte nya lösögonfransar och extra lim, värmeskydd och body lotion.
Likes

Comments

Finns så mycket snygga klänger på www.Nelly.com så man tror att man ska dö eller något! Detta köpte jag på rean som var rätt nyligen.


Likes

Comments

Indien är långt ifrån hur Kinas fake markers är, dem har inga, så jag va i några riktigt fina köpcentrum och köpte en långa klänning och en söt tunika från Forever 21 och en annan vit tubtopp och även ett par sommar kilklackar som sitter hur snyggt som helst på. Och även två läppstift och hårband från olika affärer.


Likes

Comments

Joo min nya underbara Ralph Lauren keps! Köpte den på tradera för 300 något! Så snygg och idag ska jag hämta ett paket från posten och vad det är för något får ni se senare!
Likes

Comments

Asså jag är besatt av väskor, älskar dem! Och här har vi några av mina väskor och har även en full flyttkartong med väskor som jag köpte mer under ungdomen. Och vill bara köpa fler!


Likes

Comments

Måste nästan köpa den här väskan, big love! Eller vad tycker ni?


Likes

Comments