Denna veckan har jag bara pluggat inför den tentan som jag skrev i förmiddags. Men även i dessa tentaperioder måste man göra det bästa av situationen och unna sig själv en myskväll.

Nedan kommer lite bilder:

Josefine

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Hej alla fina och glada människor där ute!

Det har varit ett tag sedan jag bloggade. Hoppas allt är bra med er, för det hade inte kunnat vara bättre med mig. 

I söndags fyllde jag 20 år! Ingen big deal egentligen, men nu får jag handla på systemet (vilket var typ det första jag gjorde i början på veckan haha..). Nu är jag for real vuxen... Dock känner jag ingen större skillnad om jag ska vara helt ärlig. Är det onormalt eller normalt? Om ni har fylld 20, hur upplevde ni det? 

Så vad fick jag då? 

- en systemkamera (så nu kommer det mycket inlägg) 

- en  skrivare

- carolina gynning glas (både vitt vin och vattenglas) 

- en bomberjacka

- en kähler vas

- presentkort

- en parfym från Gucci 

- smycke från Edblad

Nu har jag nog glömt en del, men you get the picture ;) 


Det jag har saknat innan, när jag hade bloggen var att jag inte blev nöjd med mina bilder, det är mycket roligare att uppdatera när man vet att man har fina bilder som ska läggas upp, eller känslan att man kan ta fina bilder. Därför önskade jag mig en systemkamera. Nu kan jag ta fina bilder och lägga upp till er, så jag ska uppdatera mycket oftare! 

En liten uppdatering i livet fick ni nu! Håll utkik för framtida inlägg

Josefine

Likes

Comments

​hej på er! 

jag vet att det var länge sedan som jag postade någonting här på bloggen, men jag har jobbat varje dag och många dagar dubbelpass. Jag har helt enkelt inte hunnit med bloggen.

Men nu är klockan 00.32 och jag kan verkligen inte sova. Jag gick och la mig vid 22.30, men jag bara ligger och vrider & vänder. Det är en av de värsta sakerna jag vet, att inte kunna sova. Jag ska dessutom upp tidigt imorgon, då jag och min kusin ska in till malmö och äta frulle. 


Nu fick ni läsa lite om min frustration, haha. Jag ska ytterligare en gång försöka att somna.... kanske skulle testa med ASMR (autonomous sensory meridian response). Om ni inte testat det innan så gör det. Dock är det viktigt att ha hörlurar, annars får man inte samma upplevelse ;) just a tip!

hoppas ni alla sussar sött,

Josefine 

Likes

Comments

Jag har så tråkigt på jobbet, för jag har inga kunder idag så jag tänkte att jag sätter ihop ett collage med förslag på sommarkläder. Dessa plaggen och accessoarerna som ni ser ovan, tycker jag alltid fungerar. Man kan göra den lite finare, genom att matcha med exempelvis de högklackade skorna. Vill man vara lite mer avslappnat & vardagligt klädd fungerar de vita sneakersen till. Om ni fastade för något av plaggen, eller kanske allt, så är det bara att klicka på plagget du är intresserad av så kommer du till återförsäljare. 

Ha en fin kväll!

Josefine

Likes

Comments

Igår kväll var jag ute och gick med kusinen min. Vi bor typ 100 meter från varandra så det är härligt.

Jag tog lite bilder, men de togs med en iphonekamera så de är inte jätte bra kvalité. Är det bara jag & min kusin som tycker "nattkameran" på iPhones är riktigt kass?

Jag försökte i alla fall få så fina bilder som möjligt 😊


Skorna är från Nike

​Josefine

Likes

Comments