Idag är det fullt på schemat. Började dagen med lite jobb i sängen hos Hugo och sedan åkte jag hem till mamma där mina kusiner är just nu. Vi ska inte göra något speciellt nu på eftermiddagen förutom att jag ska beställa hem dom sista julklapparna och fixa naglarna om jag hinner och orkar haha. Sedan ikväll kommer min syster hem så ska vi äta middag allihopa och bara mysa. Det var så länge sedan jag träffade henne så de ska bli så himla kul!

Just nu sitter jag i soffan, tittar på skidor och pratar lite med mamma och min morbrors fru!
Det blir en mysdag helt enkelt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att våga drömma är modigt!

Jag har alltid haft stora drömmar och höga mål med livet. Jag har under de senaste åren sagt att jag ska inte plugga vidare på högskola och att jag ska starta eget företag. Jag har alltid sagt att jag ska bli framgångsrik och jag har aldrig velat ha ett 8-17 jobb där hela mitt liv är som ett ekorrhjul! När jag har berättat för folk om mina drömmar och mål så har jag alltid fått höra att man måste plugga vidare för att bli något och att det är väldigt svårt att driva eget företag, det är ju lättare att plugga vidare för då är man utbildad till något. Men jag vill inte det, jag vill kunna bestämma mina egna arbetstider, jag vill vara min egna chef, jag vill göra något där jag känner att pengarna jag har tjänar är för att jag har kämpat och jag vill kunna jobba vart jag vill i hela världen. Men jag har aldrig fått höra att jag borde göra det jag vill eller att någon har peppat mig till att kämpa. Men jag har inte gett mig! Det har bara gjort att jag har velat det ennu mer, jag har velat bevisa för alla att jag kan. Jag vet vart jag vill och dit ska jag, på ett eller annat sätt.

Jag har nu fått möjlighet till att göra det jag alltid har drömt om och det gör mig så otroligt stolt. För nu är jag ett steg närmre för att kunna bevisa för alla som inte tror på mig att jag också kan. Jag har mitt drömjobb nu och nu ska jag bara kämpa för att kunna bevisa. Men det är inte lätt utan snarare super svårt, man måste lägga ner otroligt mycket tid och man måste gå utanför sin comfortzone vilket inte alltid är så lätt. Men för varje gång man testar något nytt, för varje gång man tämjer på gränserna och varje gång man gör något man inte trodde man skulle våga så lär man sig något nytt, man växer i sig själv och får alltid något positivt tillbaka! Och det är de som gör det så otroligt roligt.

Jag har under de senaste veckorna pratat med väldigt många människor om just drömmar och mål i livet. Det är väldigt många som tänker som jag gör, som egentligen vill ha den friheten som jag drömmer om men dom vågar inte. Dom är för rädda att komma utanför sin comfortzone, dom är rädda för att testa något nytt och dom tycker att det läskigt att ändra på sin vardag. Dom har ju trots allt ett heltidsjobb så varför riskera att göra något nytt och annorlunda. Dom lever i ett ekorrhjul även fast dom inte vill de, men dom vågar inte drömma.

Och för er som aldrig har trott på mig, ni ska få se! Jag ska bli bäst, jag ska leva min dröm och jag ska visa er alla att vågar man drömma så är man modig!

Likes

Comments

Godmorgon alla höstlöv!
Idag är det måndag och jag är verkligen inte sugen på en till skolvecka. Lider fortfarande av en superförkylning och ville helst bara ligga kvar i sängen imorse, men så blev det inte. Däremot fick jag sånna otroliga höstkänslor när jag var påväg mot bussen. Det var fina höstfärger på alla träd, lite ruggit väder och jag har på mig dom mysigaste kläderna. Det känns så himla mysigt och jag längtar till när jag kommer hem igen så jag kan vira in mig i en filt med lite te och njuta ennu mer av hösten!
Ha de bra!

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp med halsont. Jag har liksom så ont i halsen så att jag har ont i hela kroppen, kan inte svälja typ. Jag tror att jag blivit smittad av Hugo och hela min familj. Hugo hade ont i halsen igår och är jätte förkyld idag och min familj har legat sjuk hela förra veckan, så jag lär ju blivit smittad av dom.

Blir så irriterad på att man alltid blir sjuk när man som minst får vara det. Har verkligen inte tid denna veckan att bara sjuk!!! Så nu blir det till att missbruka te, halstabletter och nässpray. Wooohooo tagga!!

Likes

Comments

Idag är det lördag och det har verkligen varit en produktiv dag. Jag vaknade vid 07.00 för att gå upp och jobba till 12.00. Sedan när jag kom hem så pluggade jag lite men råkade somna i sängen istället haha. Har även hunnit handla och håller just nu på att tvätta lite kläder innan jag ska börja med middagen! Jag har hunnit med så himla mycket grejer och klockan ät bara fem. När tvätten och middagen är klar så blir det endast mys i soffan med Hugo resten av kvällen. Blir nog också en tidig kväll då jag ska jobba imorgon också!
Hur ska ni spendera er kväll?
Ha de bra

Likes

Comments