Nytt till Elise

Inredning, Babystuff
God morgon fredag fina ni! Uppdateringarna blir alltmer glesa här men jag känner att det är som det är, jag bloggar när jag har tid och lust helt enkelt. Fixar det inte annars. Hoppas ni tycker att det är kul att läsa när det väl händer 😌 Så härligt med fredag och helg iaf! Även om dagarna går ihop för tillfället under det rådande slutspelet så är fredag alltid fredag. Imorgon är det hemmamatch också.


Elise har fått några nya fina mjukheter till sin lilla sovhörna. Jag älskar ju fina detaljer och tycker att det är dem som gör helheten, ingen som undgått det vid här laget antar jag, och när hon växte ur sitt babynest så köpte vi den här sovormen för att göra den större sängen mer ombonad. Denna kommer från Liewood och finns bland annat här. När Elise ska sova ligger hon och pillrar på sina kaniner eller kramar om den här ormen 🙈❤️


Kunde heller inte hålla vantarna borta ifrån de här söta sängfickorna från Konges Slöjd. Smart att förvara nappar, skallror eller små snuttefiltar i. Eller helt enkelt bara ännu en fin detalj 🙏🏼 Älskar mönstret av citroner, köpte även världens mjukaste påslakan i samma mönster till storasyster. Finns här.


Trevlig helg! ❤️

Gillar

Kommentarer

JHjelm
JHjelm,
Åh vad mysigt det ser ut. Vart är sängmobilen köpt? 🙂nouw.com/jhjelm
josefineso
josefineso,
Tack snälla! Den är köpt hos billigheter.se (tror jag, googla Konges Slöjd molnmobil så kommer den upp på fler sidor) ☺️nouw.com/josefineso
josefineso
josefineso,
Boligheter.se ska det stånouw.com/josefineso
Emma
Emma ,
Hej, älskar din stil. Tog väldigt mycket inspo från dig när du hade troll sängen. Köpte även då sängmobilen. Men hur fick du upp den på bösta sätt?
josefineso
josefineso,
Hej! Åh tack 🥰 Vi har fäst mobilen i en krok i taket 😊nouw.com/josefineso
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@