Nellie 1 år

Nellie 6-12 mån


Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Nellies 1-års dag! Hurra, hurra, hurra!

Att knåpa ihop en inte alltför klyschig text var dömt att misslyckas redan innan jag ens gjort ett försök. För att bli mamma, det är och innebär precis som alla med facit i hand säger. Obeskrivligt för någon som inte själv är det, ett mammahjärta klistrat utanpå kroppen, översvallande många känslor, ett liv som börjar när det lilla livet läggs upp på bröstet. Och den känslan, den glömmer jag aldrig. Hur den varma, babylena huden mötte min och hur all smärta bara försvann och allt som någonsin betytt något inte längre existerade, för där låg du. Den sötaste, mest perfekta och välskapta bebis, nästan för fin för att vara sann, och du var min.

Ikväll, exakt klockan 20.00, har du funnits hos oss i precis 1 år och det vore en underdrift att säga att det här året har varit en bergochdalbana. Vissa dagar har jag velat slita mitt hår i frustration av sömnbrist och över att inte förstå. Det finns då ingen som kan testa mitt tålamod såsom du. Men de där glittrande, stora ögonen och det där leendet du fyrar av, det kommer du alltid undan med och din mamma har du allt lindad kring lillfingret. Med allt vad det innebär så finns det inget jag ser mer fram emot än att fortsätta se dig utvecklas, växa och frodas till den finaste och mest godhjärtade lilla tös.


GRATTIS PÅ DIN FÖRSTA FÖDELSEDAG, VÄRLDENS BÄSTA NELLIE ❤❤❤Gillar

Kommentarer

josefineelind
josefineelind,
Grattis Nellie!!🎀 Så fint skrivet och hon är ju så hiiiiiiimla fin! nouw.com/josefineelind
josefineso
josefineso,
Hon hälsar och tackar så mycket 😍❣️nouw.com/josefineso
sandratherese
sandratherese,
Åh grattis Nellie! Fint skrivet 😍💛nouw.com/sandratherese
josefineso
josefineso,
Tusen tack! 😘nouw.com/josefineso
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@