Halloumitacos

Recept

God kväll alla fina.

Ikväll skulle Jeppe egentligen spelat match uppe i vår gamla hemstad Skellefteå, men han är skadad och därmed hemma med oss. Han blir borta från spel även på torsdag samt lördag så planerna blev tvärt ändrade då vi istället har en lugn vecka framför oss allihopa. Idag tog vi en promenad till en lekpark intill skogen där vi grillade korv och bara hängde en stund. Jag saknar verkligen närheten till skogen, finns nog ingenstans jag känner sådan harmoni (och rädsla pga livsfarliga djur, haha) och jag längtar tills vi hittar ett ställe som ligger lantligt till vid havet där vi kan slå oss ner. Där barnen kan leka fritt och det inte känns som att grannarna bor inpå en. Jag trivs i vår lägenhet (även om den är alldeles för liten) men inget vidare i området då jag är en ganska "introvert" person som vill ha min privacy. Folk kan nog uppfatta mig som dryg och osocial pga att jag inte är ute och hänger med grannar i tid och otid, men det handlar bara om att jag inte riktigt har behovet.


Dagens middag bestod av halloumitacos. Jag är (en av få?) personer som inte gillar regular tacos på köttfärs (pga inte äter rött kött) och massor av köpta tacotillbehör (hatar verkligen kryddpåsen man köper men ska prova att göra egen tacokrydda till morgondagens middag som blir kycklingenchiladas). Däremot älskar jag att testa nya tacoalternativ såsom detta. Receptet hittade jag hos Nadja Mayr och jag stekte bara halloumi i små bitar, hackade ihop en salsa på vattenmelon och tomat, toppade med majs, guacemole på avokado och havrefraiche och massor av koriander. Hade säkerligen varit gott med picklad rödlök till också.


Om ni tycker det är roligt med mattips så kommentera gärna så kanske jag kan börja med veckomatsedlar eller likande. Vi äter mestadels vegetariskt, fisk och kyckling här hemma

  • Recept

Gillar

Kommentarer

Sandra
Sandra ,
Ja mattips 😍❤
josefineso
josefineso,
tovelarsson
tovelarsson,
Det lät ju hur gott som helst! Vill gärna ha mer mattips, det är ALLTID välkommet 😊nouw.com/tovelarsson
josefineso
josefineso,
Magiskt verkligen 🙌🏼 prova 😍 Ja det är så roligt med nya idéer ☺️nouw.com/josefineso
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229