Header

Det gör ont när hjärtat brister

Utdrag ur min bok "Det gör ont när hjärtat brister". Finns att beställa bland annat HÄR.

Jag har i några dagar försökt beskriva hur det känns att hålla sin egen bok i handen. Jag menar, det är ju vad jag gör. Sätter ord på känslor. Men, inga meningar tycks komma i närheten av vad som händer på min insida. På något sätt känns det som att någon ska komma och rycka boken ur händerna på mig när jag bläddrar i den. Att jag på kvällarna är lite rädd att allting bara är en dröm och att jag imorgon kommer att vakna på riktigt. Ramla ur sängen och förstå att vissa saker känns väldigt verkliga när man sover. Och samtidigt som dessa känslor ryms i mitt inre, är jag som ett litet barn på julafton också. Jag börjar sakteliga förstå att det har hänt, men framme och hundraprocentigt där, det är jag inte.

Jag sitter och dricker andra koppen med kaffe för dagen. Om en stund ska jag ge mig ut på en promenad och vad som händer i eftermiddag får vi se.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Det har hänt så mycket betydelsefullt i mitt liv den senaste tiden att jag inte riktigt hängt med. 

En känsla av overklighet präglar dygnens tjugofyra timmar. Den åttonde juni publicerades min första bok "Det gör ont när hjärtat brister". Ett projekt jag har arbetat med konstant sedan december 2015. Jag kommer att göra ett ordentligt inlägg om det senare idag, men ni kan iallafall beställa hem min bok bland annat här. Jag är författare nu. Det känns så konstigt. Att väcka en dröm till liv, menar jag. Det kommer nog ta ett tag innan jag faktiskt landar och förstår på riktigt. Men, så kanske det är med alla stora händelser i livet. Kanske är det också just det som gör det så förbannat fint också.

Jag har även flyttat hem till familjen i Köping för att spendera sommaren här. De senaste åren har bringat lyckliga men också väldigt tuffa perioder för mig. Vilket också är en anledning till att denna bok påbörjades. Därför beslutade jag att denna sommar låta schemat stå tomt från både jobb och sommarkurser. Jag är hundra procent ledig för första gången på länge. Jag mår bra nu. Så väldigt bra. Och det är för att jag faktiskt börjat ta hand om mig själv. Jag har accepterat att jag inte måste göra allting perfekt. Jag har accepterat att jag har gränser, jag också. Tid finns det således gott om ett tag framöver och jag kommer att använda den till att låta kreativiteten vandra iväg. Utveckla mitt skrivande och bygga vidare på marknadsföring för min bok. Under åren har jag bloggat fram och tillbaka, men aldrig riktigt prioriterat det på grund av att ryggsäcken inte haft tillräckligt med utrymme för foto och inspiration. Men nu, nu är jag redo för nya kapitel. Att påbörja ett par nya projekt som känns sådär fruktansvärt bra i hjärtat. Och detta får bli ett av dem.

Ikväll ska jag fira en av mina bästa vänner. Det ni, det kallar jag en bra lördag. xx


Likes

Comments